BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | TOP 10 | Top 10 pasi típus, aki minden nőt meghódít - Női szemmel

Top 10 pasi típus, aki minden nőt meghódít - Női szemmel

Top 10 pasi típus, aki minden nőt meghódít - Női szemmel

Szerző: Emese | 2011.09.29
Forrás: manus.hu

Szerencsére a nők sem egyformák igényeiket illetően, azért vannak olyan fundamentumok mindkét nemnél, amit általánosan szeretünk vagy nem szeretünk, legalábbis „izgat” bennünket, valami okból kifolyólag: bejön.

Bár, szerencsére, mi nők sem vagyunk egyformák – ahogy a pasik sem – igényeinket illetően, azért vannak olyan fundamentumok mindkét nemnél, amit általánosan szeretünk vagy nem szeretünk, ill. legalábbis „izgat” bennünket, kíváncsiak vagyunk rá, egyszóval, valami logikus vagy logikátlan „okból” kifolyólag: „bejön”.
Most összegyűjtöttük, hogy nekünk, csajoknak, melyik az a 10 férfi típus, aki mindannyiunkat képes levenni a lábunkról.

1. A fenegyerek

Motorozik, vakmerő, független, „veszélyesen él”. Bőr szerkót hord a motoron, és amikor leveszi bukósisakját, szexisen borostásan, kócosnak tűnő, ám valójában ápolt hajjal, hanyag, vagány eleganciával hódít. Biztosan nem hűséges, de megbámulni azért jó!

2. A sármos 40-es

Jó egzisztenciája, drága autóval jár, kifinomult ízlése van, és ha nem is kifejezetten jóképű, mindig öltöny-nyakkendőt visel, pedáns, frissen borotvált és ápolt. Gyakorta elvált, és kamasz gyerekét az ex neveli. Vasárnapi apuka, ami megnyugtató, hogy talán lehet ideje ránk is, de ha jó apának látszik, az plusz pont lehet, mert ezek szerint felelősségteljes és gondoskodó is!

3. Aki megvédi a nőjét

Az a pasi, aki a barátai, a szülei, és kifejezetten a mamája előtt vagy bármilyen más élethelyzetben kiáll kedvese mellet, annak igazat adva, netán „vészhelyzetben” akár testi erejét is bevetve megvédi párját, minden nőnek imponál! A férfi legyen férfi!

4. Aki magát adja

A csajok nem nagyon csípik a trükközéseket és hazugságokat. Sokkal könnyebben és gyorsabban célt lehet érni egy nőnél, ha a pasi felvállalja önmagát, akár a hibáit és gyengeségeit is. Ez emberközelivé, és emócióval telítetté teszi a férfit, aminek a nők nehezen tudnak ellenállni. A homlokzatok hamar lehullanak, a „hazug embert meg előbb utolérik, mint a sánta kutyát”!

5. A zenész

Na, jó! Itt azért nem mindegy, hogy dobos vagy énekes, klasszikus vagy könnyű, de minden csajnak, korától függetlenül van egy olyan „ideálja”, aki valamilyen hangszeren (vagy a hangjával) képes virtuozitásra. A zene út a lélekhez, és a nők genetikai adottságaiktól fogva is érzékenyebbek... bár, csajonként eltérő, hogy az a zenei stílus kemény rock, jazz, lírai vagy valami egész más, a „zenész” mindig érdekes.

6. Az elbűvölő humorérzékű

No, nem az a pasi, aki marha jókat derül a saját idióta viccein, hanem akinek általánosan jó a humorérzéke, meg tudja nevettetni a társaságot, és egy nehéz nap után is lelket tud önteni kedvesébe. A poénjai ülnek, mindig a megfelelő helyen és időben hangzanak el, elkerülendő minden fölösleges sértést és megbántást! A humor elengedhetetlen a „túléléshez” és a boldog élethez is!

7. A szép testű (szép lelkű?)

Nem minden a külső, de az első benyomást mégis ez adja. A csajok nem az izomkolosszusokat kedvelik, egyszerűen az arányos, egészséges férfitest az, ami mindenkinek bejön. A pasi, akire jó ránézni, esztétikai élmény. Aki hasonló attraktivitási szinttel rendelkezik a külső terén, mint mi magunk, az kiváltképp nyerő. De: figyelem! A szoli a legtöbb nőnek nem jön be, ahogy a megereszkedett has, és tohonya alkat sem, tehát a végletek kerülendők!

8. Az intelligens és művelt

Azok a pasik, akik az agyukat a fejükben hordják, és nem a gatyájukban, nyerők. A nőknek igénye, hogy felnézzenek az erősebbik nemre, erre viszont csak akkor van mód, ha a férfi valóban okos, művelt, intelligens, tudja, hogy az ajtónál mikor illik előre engedni a hölgyet, és mikor kell neki előbb belépni, kész felsegíteni a kabátot. Mindenhez hozzá tud szólni, mégsem tűnik soha okoskodónak és felsőbbrendűnek!

9. A titokzatos „felfedező”

Azaz, valami érdekes, extra vagy extrém foglalkozást űz, és az élete olyan mesebelinek és kalandosnak tűnik, mintha Indiana Jones mindennapjait élné. Nagy titkok tudója, tele van érdekes sztorival, de azért óvatosnak kell ám lenni velük, nehogy asszisztensként találja magát mellettük az ember lánya valami életveszélyes expedíción.

10. Az Ikonok: Robert Redford vagy Mel Gibson

A kettő közül valamelyik tuti – persze: fiatalon, és botrányok nélkül. Ez a két pasi – akik saját bevallásuk szerint nem tartják magukat szexszimbólumnak - szinte minden korosztálynál arat. „Megnyugtató” a világos és sötétebb hajszínt kedvelő csajok számára is, „kortalan ideálok”, és ők még tehetséges színészek is. Ha majd kihalnak a nemzedékek, akik emlékeznek rájuk, a helyüket nyilván elfoglalják mások, a várományosok már sorakoznak.

Sajnos, mint azt mind tudjuk, igen kicsi az esélye, hogy megleljük a „tökéletes” pasit, de, ha képesek vagyunk tolerálni a számunkra kevésbé fontos, „farvizen” jövő, kisebb rossz tulajdonságokat, párunk szinte tökéletes és számunkra mindenképpen megfelelővé válhat. A pasit megváltoztatni alapvetően nem tudjuk, és nem is kell, egyszerűen azt nem szabad elfeledni, hogy, amíg a tökéletest várjuk, elszalaszthatjuk a számunkra megfelelőt!


 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

twitter

Oldaltérkép