BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Szórakozás | Oliver Stone ismét szupersztárokkal dolgozik, de túl brutális

Oliver Stone ismét szupersztárokkal dolgozik, de túl brutális

Oliver Stone ismét szupersztárokkal dolgozik, de túl brutális

Szerző: Alec | 2012.02.14
Forrás: UIP Duna

A nyárra tervezett bemutató is veszélybe került, annyira durvára sikeredett néhány jelenet a Benicio del Torro főszereplésével készült maffiafilmben.

Annyira jól sikerült Oliver Stone legújabb filmje, hogy ősz helyett nyáron mutatják be Amerikában. A nyár mindig erős szezon, ilyenkor kerülnek a mozikba a szuperprodukciók, a Universal stúdió merész lépése tehát azt jelzi, hogy sokat várnak a Savages-től.

A Don Winslow regényéből készült filmben két amerikai marihuana termesztő kerül összetűzésbe egy mexikói drogkartellel, miután a bandafőnök elrabolja közös barátnőjüket.

Aki már látta a Savages-t, azt mondja, bár a sztori a nagy sikerű Traffic cselekményére emlékeztet, a film stílusa inkább a Ponyvaregényt idézi, különösen, ami a brutalitást illeti.

Emiatt a produkció szigorú R korhatáros besorolást kap, amiben nyilván szerepet játszik, hogy a mexikói banditavezér (Benicio Del Toro) kedvenc kommunikációs eszköze a láncfűrész. A film sztárparádéval kápráztatja el a mézőt, Del Toro mellett Salma Hayek, Uma Thurman és John Travolta is fontos szerepben látható.

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép