BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Szórakozás | Alkohol nélkül rúgtak be az Irigy Hónaljmirigy tagjai

Alkohol nélkül rúgtak be az Irigy Hónaljmirigy tagjai

Alkohol nélkül rúgtak be az Irigy Hónaljmirigy tagjai

Szerző: - | 2012.04.26
Forrás: manus.hu

Törpehangon cincogtak és majdnem leestek a székről a nevetéstől az Irigy Hónaljmirigy tagjai.

A srácokkal ez az eset nem tetemes mennyiségű alkohol elfogyasztása után, hanem teljesen józanul történt meg, a mirigyek ugyanis kipróbálták aszárazmerülést.

A szárazmerülésnél a búvárkodás körülményeit szimulálják vízmentes környezetben, így a vállalkozó szelleműek megtapasztalhatják, hogy milyen érzés 50 méter mélyen beszélgetni. Ebben a mélységben az embert eléri az úgynevezett nitrogénnarkózis, azaz a mélységi mámor, amit a mirigyes fiúk is megtapasztaltak a Baromedical Centrumban.

Varga Győző remekül szórakozott az akció közben.

Irigy Hónaljmirigy

 

„Nagyon jópofa dolog volt ez a szárazmerülés, hiszen a nagy semmin röhögtünk. Nagyon vicces volt, hogy a hangunk olyanná vált, mint a törpéknek Aprajafalván. Ez az eljárás amúgy az egészségre is jótékony hatással van, de mi nem gyógyultunk meg tőle, csak hülyébbek lettünk.” – mesélte nevetve Győző, aki azt is elárulta, a csapat úgy tartja, hogy Papp Feri a világ elsőszámú búvára, hiszen amikor az Irigy Hónaljmirigy elkezdett búvároktatásra járni, ő még a könyvet sem nyitotta ki.

Molnár Imi azonban a Mirigy Ausztráliai látogatása kapcsán valóban megtanult búvárkodni, és azóta is előszeretettel hódol ennek a szenvedélyének.
„Ausztráliában a Nagy Korallzátonyon búvárkodtam először, ami a sport Himalájája. Ez a mostani élmény technikailag hasonlított a valós merülésre, csak nem lettünk vizesek. Volt még egy jelentős különbség: búvárkodás közben az ember egy csomó szépséggel találkozik, itt nem láttam mást csak a srácokat, akik aranyosak, de szépségnek semmiképpen nem nevezném őket” - tette hozzá Imi.

 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép