BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Szórakozás | Adri: Az éjszaka hét oldala

Adri: Az éjszaka hét oldala

Adri: Az éjszaka hét oldala

Szerző: Doctor Hardlove | 2011.12.05
Forrás: manus.hu

A haver első pillantásra beleszeretett. Én azonban kimért maradtam, hiszen egy interjúért jöttem, nem hódítani. Barátom már-már Mila Kunist látta meg benne, pedig Adri volt az, aki klippremierje után a színpadra lépett.

Az egyik legtehetségesebbnek tartott magyar énekesnő az „Éjfél után” című dalát mutatta be a sajtónak, és bizony egy vérbeli manus fejében sok minden megfordul, hogy mire csábítaná a hölgyet éjfél után. Ő azonban csak táncolni akar. Én meg beszélgetni vele. Kezdésnek ez is megteszi.

- Ismered az „Így jártam anyátokkal” sorozatot?
- Ó, nagyon szeretem!

- Volt benne egy epizód, amikor a főszereplő felidézte az egyik rokona tanácsát, miszerint éjjel 2 után ágyban kell maradni, és akkor nem történhet semmi baj. Az új kliped szerint viszont éjfél után még érdemes kimozdulni.
- Huszonhárom éves vagyok, és úgy gondolom, hogy ennek a dalnak a szövegvilága megfoghatja a velem egykorú lányokat. Énekesnőként nagyon tudok örülni egy-egy szabad hétvégének, amikor kicsit kiereszthetem a gőzt a barátokkal. De szerintem ezzel mindenki így van, aki a hétköznapokon dolgozik vagy suliba jár.

- „Kijár egy hosszú, forró éjjel, mikor csak táncolok én” – énekled. Erről az jut eszembe, amikor valamelyik szórakozóhelyen feltűnik egy kicsit jobb csaj, és máris tíz pasi nyomul rá, pedig lehet, hogy szegény tényleg csak bulizni akar. Gyakran kerülsz ilyen szituációba?
- (nevet) Volt már erre példa… Viszont úgy vagyok vele, hogy ha egy lány nem ad kellő visszajelzést a férfiaknak, akkor azt a lányt hagyni kell. Ha pedig kihívóbban viselkedik, akkor ne csodálkozzon, hogy többen „rámennek”. De aláírom, nincs könnyű dolgotok…

- Köszi, ebben akkor egyetértünk. Ha már a pasiktól nem is, ettől a kliptől sokat vársz?
- Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy világszínvonalú videó született. Soha korábban nem dolgoztam még stylisttal, és az is különleges volt, hogy elképesztő ruhákba bújhattam a forgatás során. Azt hiszem, joggal várhatok sokat tőle, nem véletlenül készítettünk hozzá egy angol verziót is, és eddig nagyon jó reakciók érkeztek külföldről is. Rendkívül profi stáb gyűlt össze erre az alkalomra: mind a rendező, Gráf Péter, mind a fodrász és sminkes csapat kiválóan végezte a munkáját. Mindenki szabad kezet kapott, és így a stáb valamennyi tagja feltárhatta az alkotói vénáját.

- Több „bőrbe” is belebújsz a klipben. Melyik áll a legközelebb a személyiségedhez?
- Ez egy nagyon jó kérdés! Nincsen azért hét oldalam, de egy szolidabb ruha is legalább annyira én vagyok, mint egy vadabb, füstösebb smink. Ez részben a hangulatomtól függ, hogy melyiket érzem a magaménak. De egy kicsit talán mindegyikben megtalálható vagyok.

- A hírek szerint a dalszerzésből és a szövegírásból is kiveszed a részed, ami a popszakmában nem túl gyakori, hiszen a legtöbb előadó külsős szerzőkkel dolgozik.
- Az „Éjfél után” pont egy olyan dal, ahol rengeteget vitáztam a szövegíróval. Szavakat, de akár egész mondatokat cseréltettem ki olyan sorokra, amiket jobban a magaménak éreztem. A saját dalszövegeimet ugyanakkor egyelőre még dugdosom a fiókban. Olyan érzelmeket írtam le bennük, amik még nem zárultak le bennem, és amiket nem biztos, hogy el tudnék énekelni. Színpadon pedig pláne nehezen tudnám előadni.

- Nagyon modern hangzása van az Éjfél utánnak, ami tökéletesen megfelel a mai kor igényeinek. Ez is volt a cél?
- Határozottan igen. A korábbi dalom, a „Szinglik éjszakája” valamilyen szinten egy szerep volt, mind imidzsben, mind zeneileg. Az „Eltűnnék veled” elektronikusabb alapra épült, ami szintén meglehetősen trendi manapság. Az „Éjfél után” pedig a mélyebb basszusaival, dubstep elemeivel ugyancsak megállja a helyét a mai világban.

- Hogy fogadsz egy olyan összehasonlítást, ha valaki azt mondja, hogy ez a dal Rihanna, Lady Gaga, vagy az újkori Britney Spears hangzására emlékezteti őt?
- Amíg igényes produkcióval vesznek egy kalap alá, addig nagyon örülök ennek. Se kényesnek, se terhesnek nem érzem ezt. Szóval mehet az ilyen összehasonlítás! (nevet)

- Korábban dolgoztál együtt Szakos Krisztiánnal is, aki Ákos csapatában szerzett nevet magának. Azért az mindenképp elismerése a tehetségednek, hogy egy ilyen dalszerzőt tudhatsz a hátad mögött.
- Ezt én is így gondolom. Ráadásul Krisztián pont egy olyan számot írt, ami nagyon közel áll a szívemhez. Ez egy gyönyörű szerelmes dal. Azt hiszem, eléggé lelki mélyponton volt, mikor megszületett ez a szám, és én is pont egy szakítás környékén voltam; így az a dal pont olyan lett, amilyennek lennie kellett. Maga az „Eltűnnék veled” lemez elég színes lett, első albumnak tökéletes volt. Próbáltam ott is minél több oldalamat megmutatni, a líraibb szerzeményektől kezdve egészen a pörgős, mostanában divatos műfajokig.

- Az állandó zárókérdésünket Te sem úszod meg: ha tanácsot kérnének tőled a XXI. század manusai, mit mondanál nekik, miben kellene változniuk?
- Ez is egy nagyon jó és aktuális kérdés! (nevet) Legyenek határozottak, legyenek férfiasak, nőjenek felül a nőn. Én nagyon szeretek nő lenni egy kapcsolatban, szeretem, ha egy pasi úgymond „helyrerak” engem és a dolgokat. Aztán mit mondanék még… Kreatívabb csajozós szövegeket! Az ismerkedésnél ne ezt a „Szia cica, van gazdád?” kezdést dobják be. Nagyjából ennyi. Egy férfi jó humorral és határozottsággal abszolút le tud venni a lábáról egy nőt. És akkor teljesen mindegy, milyen a pasi. Lehet kisportolt testű, vagy pocakos és mackós, ha van humora, és tudja, mit akar, akkor biztosan képes lenyűgözni a kiválasztott nőt.
 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép