BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Szórakozás | Jenson Button a magyar vízilabdásokkal méri össze erejét

Jenson Button a magyar vízilabdásokkal méri össze erejét

Jenson Button a magyar vízilabdásokkal méri össze erejét

Szerző: - | 2012.04.25
Forrás: manus.hu

Újra összejön a nagy találkozás Jenson Button és a magyar vízilabdások között

Tavaly nyáron óriási meglepetésben volt részük a magyar vízilabda válogatott tagjainak. Ugyanis Jenson Button, 2009-es Forma-1-es világbajnok, a Vodafone McLaren Mercedes csapat pilótája tartott nekik edzést a margitszigeti uszodában. A Forma-1-es versenyző gyorsan megbarátkozott akkor az új feladatával. Határozott útmutatásokat adott a medence partjáról Kemény Dénes csapatának, és gyakoroltatta velük a lövéseket.

Jenson Button

Jenson Button örömmel vette tudomásul, hogy a mostani budapesti látogatása során, a Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvégén újra alkalma lesz találkozni olimpiai bajnokcsapatunk néhány tagjával. Sőt arra is sikerült rávenni, hogy Szívós Márton és Hosnyánszky Norbert társaságában a Vodapolo online alkalmazással a dobóteljesítményét is tesztelje. A tavalyi közös edzéshez képest viszont idén sokkal többen lehetnek szemtanúi a nagy találkozásnak.

A Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvége és a Vodafone Belvárosi Nagydíj szervezői több tízezer embert várnak az április 28 és május 1. között zajló rendezvénysorozatra, amelyen bárki játszhat a Vodapolo alkalmazással is.

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép