BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Stílus | Őszi elegancia Clooney-módra

Őszi elegancia Clooney-módra

Őszi elegancia Clooney-módra

Szerző: - | 2013.09.12
Forrás: Salamander

A kifinomult krémszíntől, egészen a macsó éjfeketéig, a sportosan elegáns szövettől, a pedáns bőrig minden cipőstílus megtalálható lesz a polcokon.

Manapság egy férfi már ugyanannyit törődhet a külsejével, mint egy nő, nem hogy nem szóljuk meg őket érte, de tetszik is nekünk. Fontos az ápoltság, ami ma már nem csak egy jó deospray-t és borotvát jelent, hanem a hidratálókrém és testápoló is idetartozik. A divatról nem is beszélve. A kifutókon időről-időre a férfi trendek is szerepet kapnak, épp olyan izgalommal várják a divatújságírók és stylistok, hogy milyen egyedi ötleteket terveztek az új szezonra a tervezők. A férfimodellek ugyanakkora reflektorfényt kapnak, mint női társaik, és még sorolhatnám…

Nincs olyan konkrét pont, amire rá tudnánk bökni, mikor is kezdődött ez a változás a férfiak körébe, de, hogy kik indították el, na, ott már vannak ötleteink. Személy szerint, én George Clooney-t mondanám, akinek elegáns megjelenése, és márkákhoz - is - köthető arca férfiak százaiban - meglehet ezreiben is - elindított egy gondolatmenetet: Ha ő vállalja, akkor én miért ne tenném? Mert valóban, George büszkén vállalja férfiasságát, és igényét arra, hogy férfiként is tökéletes megjelenése legyen, valamint azt is megmutatja, milyen termékekkel és márkákkal "dolgozik" külsején. Egy szó, mint száz, a férfinek is éppoly fontos a szerepe e milliárdos iparágban, mint a nőnek. Ezért sem feledkeztünk meg róluk mi sem itt a Salamandernél. Ősszel alapul vesszük a Clooney-féle modellt, és a férfinak igyekszünk a lehető legelegánsabb megoldásokat kínálni, akár üzleti útra utazna, akár csak a lakásához legközelebb eső étterembe menne vacsorázni kedvesével.

A kifinomult krémszíntől, egészen a macsó éjfeketéig, a sportosan elegáns szövettől, a pedáns bőrig minden cipőstílus megtalálható lesz a polcokon. Minden alkalomra tervezünk. A bőrkabát, a ballon, és a zakó is tökéletes kiegészítőie lesz a cipőknek. Azért kiegészítői, mert idn ősszel egyértelműen a cipőn lesz a hangsúly, minden mást hozzá igazítunk. Az a férfi, aki betér üzletünkbe, ihletben nem lesz hiánya, ehhez kétség sem fér. SalamanderA barna feltűnőbb, mint egy fekete. Mondhatnám úgy is, kitűnik a tömegből. Egy csipet különcséget nyújt viselőjének. Szabadidőben, ami akár egy koktélpartit is jelenthet, a bátrabb férfiak, akik a divatot is szívesen követik, fehér nadrággal is viselhetik. Munkához hasonló barna árnyalatokkal, és feketével is viselhető.

A színekről pedig még szót sem ejtettem. A szín a férfi gardróbjából sem hiányozhat. Egy stílusos zöld, kék vagy akár bordó. A finoman kimunkált bőr állja a sarat, ugyanakkor elegáns külsőt is kölcsönöz a cipőnek.

A stílus klasszikus.
Ára: 34.990 Ft.
 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép