BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Stílus | Férfias szabályok farmerhez

Férfias szabályok farmerhez

Férfias szabályok farmerhez

Szerző: Alec | 2013.09.20
Forrás: manus.hu

A farmer méltán a legnépszerűbb ruhadarabunk, amit egy jó öv vagy cipő újjá varázsolhat. Tudd meg, hogyan!


Természetesség

Célozd meg a természetes anyagokat! Egyrészt, mert sokkal kellemesebb viselet, mert bármely más „műanyag”, másrészt idővel csak patinásabb lesz, nem kellemetlenül kopottas. Hordhatsz bőrövet, karkötőt vagy csizmát, de még bőr tornacsukát is, a lényeg, hogy mindenképpen illjen az egyéniségedhez. Hidd el, egy idő után csak ilyen darabokra vágysz majd!


Tudd, mennyi az elég

Mindig csak annyit és olyat vállalj be, amit a sajátodnak érzel. Ez csupán annyit tesz, hogy kellemesen érzed magad, ha rajtad van egy bizonyos ruhadarab vagy kiegészítő. Ha nem érzed a stílusodnak, inkább hagyd a fenébe, valószínűleg nem is kellene hordanod. De ezt megtapasztalni hosszú út eredménye. Mindenesetre legyen rajtad kevés kiegészítő, a bátorság nem egyenlő a giccsességgel!


Mentsd a nyakad!

Na jó, megértjük, a divat és a stílus nem ilyen durva, vérre menő küzdelem… De egy sál, a megfelelő méretben és színben bármilyen viseletet egyedivé tesz. OK, lehet, hogy kicsit meredek, de ha a csajodnak van mondjuk egy fekete-fehér kockás sálja, próbáld ki! Farmer, és fekete bőrdzseki mellé, a legtökéletesebb választás! Ha bizonytalan vagy, mi lenne neked a megfelelő, ott a csajod vagy az eladónő. Az egyik szinte biztos nem enged egyedül vásárolni…


Legyél merész!

Igen, a fentiekben írtunk már a mértékletességről, de ez még ne bizonytalanítson el. Néha mindenki melléfoghat, de a legjobb darabok sokszor pont azok, amik először kicsit meredeknek tűnnek. Ahogy kísérletezgetsz, idővel kialakul egy olyan egyedi stílusod, amiről mindenki megjegyez. Ha akarod, mert mindenkiben ott van.

 

 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép