BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Nők & Szex | Álomnők tizenegye: őket nagyon megnéznénk az Eb-n!

Álomnők tizenegye: őket nagyon megnéznénk az Eb-n!

Álomnők tizenegye: őket nagyon megnéznénk az Eb-n!

Szerző: Doctor Hardlove | 2012.06.22
Forrás: manus.hu

Ennek a csapatnak bármelyik férfi szívesen lenne a szövetségi kapitánya. Az ideális meccsük szakadó esőben zajlana, ahol csatakos hajjal, átázott mezben, a sárban csúszva harcolnának a labdáért.

Sajnos, mindez csak ábránd, őket maximum a lelátón ülve láthatjuk, amint tövig rágják a műkörmüket a pályán futkározó urukért és parancsolójukért szorítva.

Sőt, némelyikük talán már nem is drukkol igazán (egykori) kedvesének. Mert hát a futballisták olyan sűrűn váltogatják a nőiket, akár a sípcsontvédőjüket vagy a sportszárukat, így a mi álom tizenegyünkben helyet kapó szépségek közül egy-egy már a focisták álmában sem él. „Szép volt, tán igaz sem volt” – mélázhatnak el a spílerek, midőn azon tanakodnak, hogy a sorfal felett vagy mellett csavarják el a lasztit. Nekünk viszont bőven elég, ha az összeállításunkban szereplő hölgyek csavarják el – a fejünket. Klasszikus hadrendet választottunk nekik: a három védő előtt öt középpályás tevékenykedik, elől pedig két csatár(ina) rohamozza az ellen kapuját. Bár első olvasatra nem különösebben vonzó a Carbonero – Cole, Batinic, Salamanca – Andersson, Brandner, Curran, van der Vaart, Shayk – Palmer, Hortová összetételű tizenegy, a cikk végére biztosra vesszük, hogy a kezdőcsapat tagjaival valamennyi manus szívesen gyakorolná a szoros emberfogást.

A kapus: Sara Carbonero

 

Azok az ajkak…. még Angeline Jolie is megirigyelné őket! Pedig a kellemesen domborodó 1-es mez gazdája mégcsak nem is modell, színésznő vagy popcsillag. Ellenben, ha a randin képesek vagyunk a figyelmünket elterelni a csókra csábító szájáról, még beszélgethetünk is vele. Mivel egyáltalán nem butuska a szenyorita. Mi több, a fociról is dumálhatunk vele, és nem csak azért, mert a spanyol hálóőr, Iker Casillas a kedvese. Sara ugyanis televíziós sportriporterként és újságíróként járja a világ stadionjait. Van egy sejtésünk arról, hogy a férfi kollégák mindenhol tátott szájjal hallgatják Carbonero kisasszony véleményét az olaszok lestaktikájáról vagy az írek masszív védekezéséről. Hogy nem véletlenül vele kezdjük listánkat, ahhoz álljon itt mindössze egyetlen adalék: 2009-ben az amerikai FHM a földkerekség legszebb riporterének választotta meg Sara-t, aki idén március óta jegyben jár Casillas-szal.

 

A jobbhátvéd: Cheryl Cole

 

Ő aztán brit celeb a javából! A világ leginkább a Girls Aloud tagjaként ismerte meg, akikkel szerényen öt platinalemezt dalolászott össze. Ahogy az a csajbandáknál lenni szokott, idővel borult a bili, és Cheryl szólópályára lépett. Mi tagadás, ezt sem csinálta rosszul: mindkét albuma a listák első helyéig kúszott fel Nagy-Britanniában. A zajos zenei sikerek mellé hangos magánélet dukál, hiszen az mégsem járja, hogy egy ilyen fénylő csillagocska egy mezei vízvezetékszerelővel parádézzon a címlapokon. Cheryl pasija így a Chelsea védője, Ashley Cole lett, akinek még azt is megengedte, hogy az oltárhoz vezesse. Házasságuk azonban csak négy évig tartott: a férj ugyanis jó focistához méltón több alkalommal is megcsalta a L’Oréal arcának kiválasztott énekesnőt. A partvonalon kívülre tett ara nem volt szívbajos: 2010-ben elvált hűtlen urától. A nevet azért megtartotta. Mint mondja: nem akarja a múltját megtagadni. Hát nem cukorfalat?


A középhátvéd: Tatjana Batinic

 

Akit 2006-ban Miss Ausztriának választanak, azt nyugodt szívvel oda merjük állítani a védelem közepére. Pedig nem is ez lenne az eredeti posztja, hiszen korábbi kedvese, a horvát válogatott játékos, Ivan Rakitic a középpályán tevékenykedik. Alaposan kitanulmányozva Tatjana „tehetségét” azonban úgy döntöttünk, hogy ilyen felelősségteljes pozícióban is megállja a helyét. Hősnőnk egyébként horvát bevándorlók gyermekeként született 1985-ben Bécsben, és felcseperedve úgy döntött: akkor teszi a leghasznosabb szolgálatot eredeti hazájának, ha ágyban és asztalnál is hű (?) társa lesz a kockás válogatott ifjú tehetségének számító Rakitic-nek. Nyilvánvalóan mind a szőkeség, mind a labdarúgó karrierjének jót tett, hogy egy darabig egymás karjában keresték a boldogságot. Arra vonatkozóan nem leltünk nyomra, hogy napjainkban milyen viszonyban vannak, de elnézve Tatjana alakját, úgy vagyunk vele: nem mindegy?

 

A balhátvéd: Amaia Salamanca

 

Lefogadom, bármelyik férfi szívesen bekerülne Jessica Alba és Scarlett Johansson közé. De talán ez jó pár nőnek sem lenne ellenére. Minden bizonnyal így volt ezzel Amaia Salamanca is. A mediterrán hölgy ugyanis a Maxim magazin szavazásán végzett a „100 a legforróbb nőci” közül az ötödik helyen, maga mögé utasítva Scarlett Johanssont, ugyanakkor egy szőke hajszálnyival lemaradva Jessica Alba mögött. Amaia napjaink egyik legünnepeltebb spanyol televíziós színésze, gyakorlatilag az a sorozat nem ér egy hajítófát sem, amiben ő nem tűnik fel. Természetesen az ibériai szépség sem éri be a tévé képernyők világával, amúgy mellékesen modellkedik, video klipekben is felbukkan, illetve a show műsoroknak is rendszeres vendége. Már csak azt kell elárulnunk, hogy miért pont neki kell áthatolhatatlanná tennie a pálya bal oldalát. Nos, igazán alkalmas lenne erre a posztra, ugyanis az egyik legjobbtól tanulhatott: a Real Madrid védője, Sergio Ramos volt egy ideig a „bikája”.

 

Jobboldali középpályás: Oksana Anderssson

 

A legtöbb férfi bolondul az orosz nőkért. A legtöbb férfi bolondul a svéd nőkért. Na most adjuk össze a kettőt. Megvan? Bizony huhú… A kis Oksana 1984-ben született a kommunizmus tépázta Szovjetunióban, és bár a régi rendszer néhány éven belül összeomlott, a szülők még a zord északot is vonzóbbnak találták az alakulóban lévő, boldog (?) szocializmusnál. Így aztán a 10 esztendős Oksana már Svédországban hessegethette el magától a szerelmes iskolásfiúkat. „Paraméterei” alapján várható volt, hogy a skandináv modell-ügynökségek bőszen tapossák majd Nils Holgersson jellegű fapapucsaikat a kegyeiért, és lőn: Oksana a kifutók és címlapok ünnepelt szépsége lett. Emellett táncolt is, és afféle igazi XXI. századi celebként belekóstolt a valóságshowk sekélyesen csillogó világába is. Fájdalom, rögtön az első héten kiszavazták. Vigaszként lecsapott a svéd válogatott nyurgaléptű középpályására, Christian Wilhelmssonra. A Szaúd-Arábiában minden bizonnyal elég jó pénzeket kereső focista és tündérkéje később a boldogító igent is kimondta, 2011-ben pedig egy kislánnyal, Naomival bővült a család. Ha ő is olyan szép lesz, mint anyukája, akkor jaj a következő évtizedek manusainak…


Belső középpályás I: Sarah Brandner

 

Kérdezhetnénk: hová tette ez a csinos csaj a szemét? Milyen elvakult megfontolásból választja valaki a pasijának a német középpályást, Bastian Schweinsteigert? Igaz, egy férfinak csak egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél, a többi „alapfelszereltségben”, úgy mint pénz, karrier, hírnév, a Bayern München labdarúgója elég jól áll. Bajtársnői után – teljesen meglepő módon – frau Brandner is modellként csavarta el a piperkőc Bastian fejét, és a pletykák szerint a kapcsolatban a hölgy viseli a bajor bőrnadrágot. Állítólag néhány évvel ezelőtt a Juventus igen kecsegtető szerződést tolt Schweinsteiger orra alá, amit a játékos készséggel szignózott is volna, ám mivel asszonykája szőke tincseit kikezdte volna az olaszországi napsütés, végül nem fogadta el a zebracsíkos klub ajánlatát. Basszus, nagyon kell tudnia valamit annak a nőnek, aki képes egy férfit eltántorítani attól, hogy az egyik legnevesebb egyesületben kergesse a labdát…

 

Belső középpályás II: Alex Curran

 

Az élő bizonyíték arra, hogy Angliában sem csak rossz nők „teremnek”. Az Egyesült Királyság férfijainak nagy bánata lehet, hogy a kevéske bájos virágszálat azonnal leszakítják a nagymenő sztárok. Így volt ezzel Steven Gerrard, a Liverpool és az angol válogatott középpályása is, aki nem hagyta parlagon heverni a szemrevaló Alexandrát. Értesüléseink szerint a nemzeti csapat körüli feleségek és barátnők között ő az egyik főnök, olyan szárnysegédekkel, mint Victoria Beckham és Wayne Rooney neje, Coleen. Igazán dicséretes törekvés a részéről, hogy nem akar a férje árnyékában malmozni: saját, hetente megjelenő rovata van az egyik legjelentősebb brit lapban, a Daily Mirrorban „Vásárolj Alex Currannel” címmel; illetve 2007-ben piacra dobta parfümjét, az „Alex”-et, amely egyike lett a legkeresettebb illatoknak. Botorság lenne hát azt állítani vele kapcsolatban, hogy nem rúg labdába Gerrard mellett. Mi tagadás, mi is szívesen a kezébe adnánk a… a… karmesteri pálcát a középpályánk közepén.

 

Belső középpályás III: Sylvie Francoise van der Vaart

 

Megegyezhetünk abban, hogy a holland nőkre sok esetben igaz, hogy a nagyon szép archoz úszókat megszégyenítő felsőtest, és elefánt vastagságú lábak társulnak. Hát ezt most gyorsan felejtsük el. Sylvie Fracoise van der Vaart méretei is beszédesek, hiszen a 86-71-86 számkombinációjú bűvös hármas egészen közel jár a tökéleteshez. Nemcsak parádés nő, de asszonykának is hűséges: 2003 óta van együtt a holland válogatott Rafael van der Vaart-tal, 2005-ben házasodtak, majd 2006-ban meg is született a gyermekük, Damián Rafael. A sajtó előszeretettel adta nekik az „új Beckhamék” címkét, ám a pár minden alkalommal hevesen tiltakozott ez ellen. Szilviánk gyönyörű pofija mellett más valamiért is csodálatra méltó: 2009 nyarán mellrákot diagnosztizáltak nála, aminek következtében műtét és kemoterápia várt rá. Férje magasról tett arra, hogy akkori klubja, a Real Madrid el akarja adni, és dacolva az elöljárókkal, beteg felesége mellett maradt a spanyol fővárosban. Jó döntést hozott: Sylvie teljesen felépült, boldog és egészséges. Kijár neki egy virtuális manus ölelés.

 

Baloldali középpályás: Irina Shayk

Az orosz nőkben tényleg lehet valami, nem véletlenül bolondítanak meg annyi férfit. Cristiano Ronaldo egykori barátnőjéről elég annyit elárulni, hogy 5 éven keresztül volt fürdőruha modell, és akkor látatlanban is lehetnek elképzeléseink a külső adottságairól. Édesapja tatár származású, előszeretettel nézik dél-amerikainak, szóval az orosz vér ellenére van benne egzotikum bőven. Mindössze 18 esztendős volt, amikor benevezett a Miss Cseljabinszk szépségversenybe, ahonnan első helyezettként távozott. Ezen felül bezsebelt egy másik nagy elismerést is: a Complex magazin a dobogó legfelső fokára repítette az „50 legszexisebb orosz nő” versenyében. Szerepelt Kanye West egyik video klipjében is, majd 2010 tavaszán részt vett az Armagni kampányában. Itt ismerkedett meg Cristiano Ronaldoval, akivel heves, ám nem túlságosan hosszú életű kapcsolatba bonyolódott. Manapság már inkább Cézár nevű labradorával osztja meg az életét: a kutyus minden bizonnyal hűbb társa, mint a portugál bájgúnár.

 

Jobboldali csatár: Claudine Palmer

 

Írország válogatottja felettébb feledhetőre formálta az Európa-bajnoki bemutatkozását, miután 3-1-es vereséget szenvedett Horvátországtól. A zöldek drukkerei a folytatástól sem sok jót remélhetnek, hiszen a címvédő és világbajnok spanyolokkal, valamint a 2006-os vébé győztes olaszokkal kerültek egy csoportba. Amennyiben kiesnek a csoportküzdelmek után – márpedig nem vállalna nagy kockázatot, aki erre fogad -, akkor a szurkolóknak még mindig marad egy vigasza: az egyik legcsinosabb futballista feleséget ők delegálják a manus.hu tizenegyébe. Minden ír bánatára Palmer kisasszony már foglalt. Nem is helyes a kisasszony jelzővel illetnünk őt, helyesebb lenne, ha azt írnánk: Mrs. Keane. A Miss Ireland szépségverseny egyik bűbájos csillaga ugyanis 2008. június 7-én rebegte el a boldogító igent az egyik legjobb „zöld-szigeteki” csatárnak, Robbie Keane-nek. A pár 2009 késő tavaszán családdá bővült: megszületett ugyanis az ifjabbik Robert Ronan Keane. A csatárutánpótlásért tehát nem kell aggódniuk az ír fanatikusoknak.

 

Baloldali csatár: Edita Hortová

 

Amelyik férfi kapus meglátja, hogy Edita Hortová személyében micsoda dekoltázs vezeti rá a labdát, az biztosan megfeledkezik a védekezésről. Akarjuk mondani: a védésről. A 2005-ös Miss Europe szépségverseny győztese igazán méltó arra, hogy csapatunkban tőle várjuk a gólokat. Nálunk abszolút ő a nyerő, egy Internetes oldal szerint azonban csak a harmadik legszebb cseh nő a foci Eb-n legyeskedő Hölgyek között. Megelőzi őt Radka Kocurova, Tomas Rosicky kedvese, valamint az olasz kapus, Gianluigi Buffon szívszerelme, Alena Seredová is. A lenyűgöző Edita talán azért került hátrányba, mert neki be kell érnie az ex státusszal: a cseh válogatott csatára, Milan Baros csapta neki a szelet egy ideig. Újabb bizonyosság arra, hogy minden nőt meg lehet unni: az oroszok ellen igen haloványan futballozó támadó végül Tereza Frankovát vezette az oltárhoz, aki három esztendővel ezelőtt fiút szült a Törökországban légióskodó gólvágónak. El nem tudjuk képzelni, mit ronthatott el a kapcsolatban Edita, mi mindent megbocsátanánk neki. Még azt is, ha üres kapura mellé rúgná a labdát.

 

 

 

 

 

 

 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép