BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Nők & Szex | Top 10 idegesítő pasi szokás

Top 10 idegesítő pasi szokás

Top 10 idegesítő pasi szokás

Szerző: Emese | 2011.03.30
Forrás: manus.hu

Természetesen, a lista alól igenis vannak kivételek, és ezek ellenére is szereti a pasikat a Női szemmel cikkek írója!

Mindkét nem, csajok és pasik esetében oda-vissza van egy sor „általánosság”, amit nem „bírunk” a másik nem szokásrendszerében, vagy egyszerűen csak halálra idegesít bennünket.

Nem reprezentatív közvélemény-kutatásunkban azt tudakoltuk a hölgyektől, ezen „idegesítő szokásokból” melyik a top 10?
Természetesen, ezen lista alól igenis vannak kivételek, és azért ezek ellenére is szeretjük a pasikat!

 

1. Az elmaradhatatlan: WC ülőke

Legtöbbször a problémát nem az jelenti, hogy le kell hajolni, és lehajtani az ülőkét, bár néha ez is sokkoló, pláne, ha gyorsan kell a toalett. A dolog hátterében inkább az áll, hogy a vécéülőkét „illik” lehajtani, mert az a rendeltetése, hogy a nők mindig, a férfiak nagyobb projektek esetén ráüljenek, ill. sokkal higiénikusabb és esztétikusabb is így a mellékhelyiség. A WC takarításához hozzátartozik az ülőke felső és alsó részének is a fertőtlenítőszeres takarítása, ahogy a teljes csésze kisikálása, tehát a leghigiénikusabb a WC, ha a deszka lehajtott állapotban van. (Ugyanezen a pontnál a körbepisilt WC vagy levizelt deszka is szerepel!

 

2. Ápolatlanság: körömrágás, piszkos körmök, elhanyagolt fogsor, szájszag

A lerágott vagy koszos körmök minden nőt kiábrándítanak, a kézfej ugyanis a 3 testrész közül az egyik, amit a nők először megnéznek a férfin. A hosszú lábköröm is aggasztó és kiábrándító, ahogy az általános szájhigiénia is. Ha a pasinak van elég lóvéja, hogy márkás cuccokban járjon, a fogorvost is felkeresheti, és a köztes időszakokban fogkrém, fogkefe, fogselyem napi legalább kétszeri használata minimum elvárás.

 

3. Köpködés és böfögé

Sajnos, a köpködés nemcsak a focisták privilégiuma a pályán, több pasi teszi ezt „privátban” is, javában az utcán vagy szintén sport közben. Egyszerűen: gyomorforgató ás „paraszt” dolog. A jó ebéd vagy piálgatás utáni kiadós, öblös böfögés szintén visszataszító. A felnőtt férfi nem baba, akitől bájos és fontos az étkezés utáni büfi, kiváltképp nyilvános helyen, étteremben, kávézóban.

 

4. Káromkodás: minden mennyiségben

Nem menő, ellenben igen „égő”, ha az erősebbik nem minden második szava valami szexualitással vagy nemi szervvel összefüggő szavacska. Iskolázatlannak, unintelligensnek, faragatlannak tetsző ismerkedési periódusban és az együttélés fázisában is.

 

5. Túlzott piálás

Ok, kellenek a haverok, és néha el kell menni csak velük bulizni. Társaságban lehet inni diszkréten, és nyáron megengedett pár üveg sör is. De az állandó és rendszeres ivászatot egyetlen nő sem kedveli: egyrészről: büdös lesz tőle a férfi, másrészről: nem 100-as az alkoholtól, harmadrészről: az alkoholizálás hosszabb távon függőséget okoz, és egyetlen nő sem kíván alkoholista palival élni vagy járni.

 

6. Beszélgetés, témaválasztás: azaz: NO autó, számítógép, játékkonzol, foci

A technikai dolgok a nők kb. 80%-át nem érdekli. Untatja, sőt, pár perc után már idegesíti a csajokat, ahogy a női pletyók és kozmetikai, szépészeti termékek a férfiakat. 4 évenként, amikor foci VB van, a nők java még arra is hajlandó, hogy a meccsek egy részét párjával együtt nézze, és ezt talán megteszi esetenként Forma 1 vagy vízilabda mérkőzések esetén is, de ettől többet a gyengébbik nemtől nem illő várni. A nők szeretik, és igénylik is a beszélgetést, de lehetőség szerint – számukra – komolyabb és fajsúlyosabb témákról.

 

7. Mi legyen a vacsora, ebéd stb.?

… és a kérdésre nem érkezik egyetlen épkézláb válasz sem, találhatja ki egyedül a nő, „mi kell a férfinak?”. A „nekem mindegy” nagyon bosszantó válasz, mert a kaját nem elég, hogy el kell készíteni, de még kitalálni is, és lehetőleg úgy, hogy ne legyen unalmas, valóban sok fejtörést okoz. A kérdésre a megfelelő válasz egy konkrét étel neve, vagy egy ajánlat, hogy „ma semmit, szívem, elmegyünk vacsorázni”. A férfi mindkét megoldás váltott alkalmazásával remekül tudja bizonyítani, hogy „partner” a problémákban, az ötletelésben, a mindennapi életben.

 

8. Amikor a férfi beteg...

… egy kis megfázástól rögtön meg akar halni, teljesen elárvul, de orvoshoz természetesen a világ minden kincséért sem menne el. Házi ápolónőként visszük a lázmérőt, teát, gyógyszereket és próbáljuk megnyugtatni, hogy nem lesz semmi baj, hamar meggyógyul, és higgye el, hogy rosszabb, mint a leghisztisebb gyerek.

 

9. Sürgetés

Ha készülünk kettesben valahová, kikészítjük párunknak az inget, nyakkendőt, öltönyt.
Mindent intézünk közben szimultán: a gyereket, a vasalást, a telefont, egy gyors etetést indulás előtt, mialatt párunk tv-t néz vagy a leveleit olvassa a számítógépén. Végül saját magunkra már nem marad idő, hogy normálisan elkészüljünk, sminkeljünk, miközben állandóan sürget a párunk, hogy nem tudunk időre elkészülni. Ettől aztán eleve jó hangulatban indulunk neki bármi programnak!

 

10. Szipogás és vakarózás

A zsebkendő használata mindenkinél beválik, sokkal jobb belejuttatni a felső légúti felesleget, mint fél percenként húzogatni az orrunkat. Nemcsak gusztustalan a szokás, de egészségtelen is, könnyen arcüreggyulladást okozhat. Ugyanígy a vakarózás, amin gondolkozhatunk, hogy rossz szokás, vagy most tényleg valami bőrbetegség van a „tevékenység” hátterében? Ha ezt ceruzával, tollal, vonalzóval teszi a férfiú, még kiábrándítóbb a dolog!

 

+ 1. A háton lévő szőr!

A szőrzet viselete, ill. nem viselete nemcsak a nők, de a férfiak esetében is divatos kérdéssé vált. A nőket ugyanolyan hányadban zavarja és vonzza a testszőrzet, de abban a megkérdezettek mind egyetértettek, hogy a háton lévőt kifejezetten esztétikátlannak tartják. A normális mennyiségű, ám ápoltan tartott férfi testszőrzet nagyon szexi, és általában nem zavaró, de a háton lévő sűrű szőrzettől ajánlatos megszabadulni.
 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép