BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Nők & Szex | Test: a nők kedvenc testrészei

Test: a nők kedvenc testrészei

Test: a nők kedvenc testrészei

Szerző: Emese | 2013.01.04
Forrás: manus.hu

Ahogy a pasik tekintete és keze szeret elidőzni a női kebleken és formás fenekeken, a csajok sincsenek ezzel másképp

Ahogy a pasik tekintete és keze szeret elidőzni a női kebleken és formás fenekeken, a csajok sincsenek ezzel másképp, és épp úgy lehet „zsánerük” egy „adott típus”, mint kedvencük egy-egy testrész az ellenkező nemen...

Nézzük hát, fentről lefelé haladva, azaz: tetőtől talpig, mikre is gondolunk?!

 

A szemek és szarkalábak – avagy: élek és bölcsesség

Mivel – akár elcsépelt, akár nem - „a szem a lélek tükre”, a csajok java ezt nézi meg először a pasin, hisz a kontaktust is tekintetünk által vesszük fel egymással. A szexi szem, mely melegséget, huncutságot, férfiasságot, gyermekiséget, gyengeséget, gyengédséget, erőt, esetleg még megbízhatóságot is tükröz, sugall, legyen az barna, kék, fekete, szürke vagy zöld, az egyik kedvenc szervünk, testrészünk párunkon, természetesen a szemeit szorosan övező apró vagy mélyülő szarkalábak „kíséretében”. A pici ráncocskák a férfit érettebbé, férfiasabbá varázsolják, és ezt simogatni, csókolgatni a legtöbb nő nagyon szereti.

 

A nagy „cserpák” és érzéki ajkak - avagy: a méretre utaló „funkcióbillentyűk”

Úgy tartja a mondás és tapasztalat (?), hogy akinek nagy az orra, annak nagy a szerszáma is. Érdekes módon a férfiak közül esztétikailag sokakat zavar, ha az orruk nagy. Exkuzálják magukat a tény miatt, és nem hiszik el, hogy a nőket ez egyáltalán nem érdekli negatív előérzettel. A fenti prekoncepció szerint kifejezetten állítható, hogy a csajok vonzódnak a nagy orrú hapsikhoz, masculin-nak tartják a nagyobbacska testrészt, ahogy az érzéki ajkak sem csak a csókolózás és beszélgetés közben „fontosak”, hanem cirógatni is jó azokat. Mi az érzéki az ajkak esetében? Nehéz kérdés... Ha az arckarakterbe passzol, akkor ugyanúgy érzéki a telt ajak, mint a vékony, vagy karakteres vonalú, ahogy színét tekintve a barnásabb, sápadt rózsás vagy a vérdús vörös. A szép összhatás és szájív, szájforma lehet a döntő.

A fülek – avagy: a hallás és „lakmározás” birodalma

A husis fülcimpát, és a formás, arányos füleket a csajok java szereti harapdálni, nyaldosni, ráadásul sok pasi számára erogénzóna is egyben. Kell ennél több magyarázat, miért szeretjük?

 

A kézfejek – avagy: a méret- és személyiségmutatók

E testrész nagyban hasonlít az orr „funkció-”, ill. méretmutatójához. A „beszélő szemeken” kívül a kezek árulkodnak felöltözve a legtöbb dologról, a másik fél igényességéről, ápoltságáról, munkájáról, tiszta, rövid körmeiről, higiéniájáról stb. A nagy kéz nagy hímtagot takar a köztudatban, de talán ettől is fontosabb annak a bizonyos kéznek a melegsége, arányossága, a tenyér és ujjak egymáshoz viszonyított mérete és formája – anélkül, hogy jelen esetben kéz- és tenyérelemzésbe bonyolódnánk. „Mano per mano”, azaz, „kéz a kézben” járnak a szerelmesek, minduntalan megérintik egymást kezeikkel a legkülönbözőbb testtájaikon, így a kéz elengedhetetlenül fontos, kedvenc és mindig hozzáférhető testrész, melyen keresztül nemcsak az energia, de az érzelmek is egyértelműen áradnak.

 

A fenék – avagy: irigykedés a fokhagymagerezdre

A férfi fenék anatómiailag teljesen eltér a nőitől. Mi nők sokkal formásabbnak ítéljük és egyben irigyeljük a pasik fokhagymagerezd fenekét. Ellentétben az erősebbik nemmel, a mi kis kezeinkben lazán elfér a férfiúi far – nem így a miénk a pasik tenyereiben. A nők java, ha hátulról látja a férfit, vagy strandon van módja mustrálgatni a „felhozatalt”, a feneket az elsők között nézi meg és a párkapcsolat további folytatásában és fázisaiban, a szexualitásban is nagyon fontos szerepet fog játszani a testrészt.

 

A hímvessző és a herék – avagy a lényeg (?)

Ahogy az angol viccesen mondja: „cock and balls”. Természetszerűen a legerősebb erogén zóna. Ma már általános és bevett szokás a szexuális kultúrában, hogy az orális szex is része a szeretkezésnek. A csajok egyik fele ezt kedveli, a másik nem különösebben, de mindkét esetben, mivel a fülykös a főszerepet játssza a hálószobában, kedves barátja minden nőszemélynek. Bármi meglepő, a pénisz még szép is lehet, ha az ápolt, tiszta, gondosan „nevelgetett”, se nem túl kicsi, se nem túl nagy, se nem túl vékony, se nem túl vastag, nem hajlik el a vége stb. Nem igazán számít, hogy a heregolyók környékét belepi-e az esőerdő vagy borotválja azt a férfiú, ha finom tiszta... a vékonyka, érzékeny bőrben helyet foglaló kis labdákkal jól lehet játszani, markolászni, ahogy a „félszemű kobra” is lehet aranyos ernyed állapotban is, mert úgy mindenfelé gyűrögethető ;-) … ha meg áll a zászló... no comment...

 

Izmos comb és vádlik – avagy: férfiasság és állóképesség

Már önmagában is a férfiasság jegyei, jelei, de azért funkciójuk is van. Nemcsak gyönyörködtetik a női szempárokat (rövid nadrágban vagy alsóban), de a szerelmi életben igen nagy hasznát is vehetjük, mert komoly állóképességet enged sejtetni, a szerelmi pozitúrák gyakori változtatásának reményével. Minden csaj számára felemelő érzés egy izmos combot megsimogatni, azon nyugodtan megpihenni, tudván, hogy nem csuklik össze. Ahogy e „balesetre” esély lehet egy piszkafa láb vagy zsírpárnával tarkított izomtónus esetében. Ráadásul, ez utóbbiból nekünk úgyis több van... már csak genetikailag is... így egy elég a „családban”.
 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép