BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Nők & Szex | Multiorgazmus

Multiorgazmus

Multiorgazmus

Szerző: Alec | 2011.03.09
Forrás: manus.hu

Majdnem olyan, mint a lottóötös, csak erre sokkal nagyobb az esélyed!

Kapcsolódó cikkek


Vannak dolgok, amelyek túl szépek ahhoz, hogy igazak legyenek. Például amikor felhív valaki telefonon, és közli, hogy épp most nyertél egy nyaralást Hawaiira. Vagy amikor a szexuálterapeuta azt mondja, hogy a férfiaknak módjukban áll újra meg újra a csúcsra jutni… Pedig ez színigaz.

Minden nő alkalmas a többszörös elélvezésre, ám a felmérések szerint csak a felüknek adatik meg ténylegesen, hogy részük legyen ebben az örömben. Bármilyen hihetetlennek tűnik is, egyes szakértők szerint a férfiaknál sem lehetetlen a többszörös orgazmus, csak némi odafigyelés és gyakorlat kell hozzá.


Szerszámtorna

Több szexológus szerint elég gyakorlással a férfiak képessé válhatnak arra, hogy orgazmust éljenek át tényleges kilövellés nélkül, s így újra meg újra a csúcsra juthassanak. Egy amerikai szexológus, Dr. Keesling módszere két pilléren nyugszik, az egyik testi, a másik szellemi. Először is, a férfinak naponta több alkalommal is tornáztatnia kell a PC-izmait (amelyekkel a vizelést szabályozza). Ehhez az kell, hogy ismételten megfeszítse-elernyessze ezeket az izmokat. Ezt az egyszerű gyakorlatot négy-hat héten át kell végezni rendszeresen.

Mint oly sok, az intimtornához kötődő gyakorlatot, ezt is először nőknek fejlesztette ki, Arnold Kegel. A róla elnevezett gyakorlatok az úgynevezett PC-izmokat erősítik, amelyek a szeméremcsont és a farkcsont között húzódnak. Amikor visszatartod, vagy el akarod állítani a vizeleted, ezeket az izmokat szorítsd össze. Ennek rendszeres ismétlése a Kegel-gyakorlat.

Ezeknek az izmoknak, illetve a Kegel-módszernek akkor mutatkozik meg a haszna a szexuális gyönyörök terén, amikor sikerül visszafojtani a kilövellést. Ezáltal elnyújthatóvá válik a szeretkezés, és a férfi is többször élhet át orgazmust. A PC-izmokkal a merevedés is keményebbé tehető, valamint a végső elélvezés is sokkal intenzívebb örömöt okozhat.

Kezdetben végezz néhány összehúzást: feszítsd meg és ernyeszd el a PC-izmokat tízszer, gyors egymásutánban. Ezek után próbáld meg összehúzva tartani úgy 15 másodpercig. Fokozatosan emeld az adagot, amíg végül napi tízszer el tudod végezni a „pumpáló” sorozatot és a feszítést is. Ezek után kísérletezz a Kegel-gyakorlatokkal különböző testhelyzetekben, például hason fekve vagy hanyatt fordulva is. Beletelhet egy hónapba vagy akár hat hétbe is, amíg jóformába hozod a PC-izmaidat. Amikor már rászokott, a gyakorlatokat szinte ösztönösen fogod végezni.

Másodszor pedig az eszedet kell használnod, ami azt jelenti, hogy meg kell tanulnod pontosan felismerni izgalmi állapotod szakaszait szeretkezés közben. Ez ahhoz kell, hogy pont a megfelelő pillanatban tudjad munkára fogni csodálatosan edzetté vált PC-izmaidat, hogy elejét vehesd a kilövellésnek. Ehhez alaposan tanulmányozd az orgazmusig vezető érzéseket, miközben szerelmeskedsz vagy önkielégítést végzel. Az élvezet megbecsléséhez használj 1-től 10-ig terjedő skálát, ahol az 1 jelenti a teljes nyugalmat, és a 10 az orgazmust.


Fő esemény

Amikor már megedzetted a PC-izmaidat, és kiválóan ismered a saját izgalmi állapotodat, meg kell tanulnod szüneteket beiktatni a különböző szinteknél. Nagyon sokat számít, hogy partnered segítőkész és figyelmes legyen. Ha még eddig nem tetted volna, most már mindenképpen avasd be abba, min is munkálkodsz.

Tehát amikor elkezdesz szeretkezni, lassú ki-be nyomulásokkal juttasd el magad a fent említett skálán a 4-es szintig, ekkor álljon meg, lélegezz mélyeket, és szorítsd össze a PC-izmodat. Ezzel egy vagy két szinttel lejjebb tudod nyomni az izgalmi állapotodat.

Ezután kezdj ismét mozogni és az előbbiekhez hasonlóan, meg-megállva, illetve az izmok működtetésével haladj fel-le az izgalmi lépcsőfokokon. Ha már nagyon közel vagy a csúcshoz, vagyis a 10-eshez, erősen és hirtelen szorítsd össze a PC-izmaidat, nyisd ki a szemedet és vegyél egy nagy levegőt. Ekkor átélheted az elélvezés minden gyönyörét anélkül, hogy ténylegesen kilövellnél. Ezután lazíts egy pár percig, elvégre megdolgoztál a pihenőért.


 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép