BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Nők & Szex | Mit ne tegyél az első randin?!

Mit ne tegyél az első randin?!

Mit ne tegyél az első randin?!

Szerző: Fleischer Stella | 2012.05.15
Forrás: manus.hu

Rém egyszerű dolgunk van női szemmel, hogy megosszuk Veled, mi az, amit TILOS (!) az első randin megtenned.

Rém egyszerű dolgunk van női szemmel, hogy megosszuk Veled, mi az, amit TILOS (!) az első randin megtenned, mert garancia, hogy nem lesz második találkozás.

Íme, 15 pontba gyűjtöttük, hogy mindenkor tudd a főszabályokat:

1. Soha ne késs el! Őrületesen „ciki”, ha a nő előbb érkezik a találkozó helyszínére, mint Te!

2. Az első randi alkalmával – és a magyar szokásoknak alapvetően és megfelelően – fizesd ki a számlát az étteremben! Ne hagyd, hogy ezt a nő tegye, vagy azt, hogy ki-ki alapon menjetek. Nem vall jól nevelt „úriemberre”.

3. Ha viszel virágot, ami első randin egyébként nem kötelező, mindenképp olyat válassz, ami az áhított nő kedvenc virága, vagy olyat, ami „semleges” értelemmel bír, ill. a szépség, remény, figyelmesség virágai. Ilyen pl. a gerbera, az írisz, a kála, vagy a magnólia.

4. Semmiképp ne gyorsétteremben, vagy talponálló csehóban találkozzatok először. Egy kávéház, cukrászda a legmegfelelőbb az első randira, s lehetőség szerint délután vagy a kora esti órákban, de semmiképp nem a „nagy magyar éjszakában”! A nappali fénynél induló találkozások első hangzásra nem tűnnek túl romantikusnak, de növelik a biztonságérzetet, és sugallják a nő irányába mutatott tiszteletet is.


5. Amikor egy nyilvános helyre beléptek, soha ne engedd előre a nőt! A magyar etikett szerint Neked kell előbb belépned nyilvános helyre, de kifelé viszont előre kell engedned a hölgyet, kinyitva számára az ajtót. Hasonlóan légy figyelmes az autó ajtajánál, és a kabát fel- és lesegítésénél is. Ügyelj arra is, hogy csak azután ülj le a székedre, ha már a hölgy is leült a sajátjára.

6. Ne menj mosakodás, fogmosás nélkül, ápolatlanul az első randira... meg a másodikra, harmadikra, és századikra se! Borotválkozz meg, legyenek tiszták és ápoltak a körmeid, mert a csajok ezt elsőként nézik meg, s használj mindig férfi parfümöt vagy arcszeszt, de ne túl sokat! Ne öltözz se felül, se alul. Nem kötelező az öltöny-nyakkendő, de a szandál-zokni-rövidnadrág kombót is kerüld! Az átlagos hétköznapodtól legyél egy fokkal jól öltözöttebb és ápoltabb, így nem fogod túl topisan érezni magad a csaj mellett, de számára sem lesz az a hatás, hogy egy piperkőc divatmajommal találkozik.

7. Ne böfögj, pukizz az asztalnál (és az asztalon túl se), egyél kulturáltan, és lehetőség szerint ne túlságosan gyorsan. Ahogy ne nyúlkálj a szádban és az orrodban könyékig, és a férfiasságodat se vakargasd! Ha ilyen „ügyeid” vannak, illedelmesen vonulj el a toalettre.

8. Legyen nálad zsebkendő, akár textil, akár papír. Nagyon lehangoló, ha egy pasi állandóan a nőtől kér zsebkendőt, ráadásul, ha a csaj nem papírgyáros, ő is pénzért veszi a zsepit a boltban.

9. Ne játszadozz az evőeszközökkel és szívószállal, mert ez egyértelmű jele annak, hogy szexuálisan érdeklődsz a szemben ülő hölgyemény iránt. Nem baj, ha így is érdekel, sőt, de ne az jöjjön át a nőnek, hogy csak „azt” akarod tőle.

10. Mielőtt kikéred a számlát, mindenképp kérdezd meg a hölgyet, kér-e még valamit? Desszertet, üdítőt, bort, kávét? Ne aggódj, normális esetben úgysem az lesz a célja, hogy kiegyen a vagyonodból!

11. A beszélgetés közben ügyelj arra, hogy körülbelül hasonló arányban beszéljetek. Legyél érdeklődő, és tudd, hogy az első randin a csajok jobban szeretnek beszélni, és inkább hallgatóságot keresnek Benned, míg a következőkön már ők akarnak tudakolózni, és válnak érdeklődőbbé!

12. Ne beszélj az előző barátnődről, szexuális kapcsolataidról. Csak azt éred el vele, hogy a nő úgy érezze, már most hasonlítgatod az ex-hez, ill., hogy nem léptél még túl az előzőn. Ne használd „lelki szemetesnek” randid „tárgyát”, és ne terheld oda nem illő szexuális részletekkel.

13. A találkozó után kísérd vagy vidd haza a nőt, ill. ajánld fel, hogy ezt megteszed. De mindenképp hagyj számára esélyt, hogy visszautasíthassa. Ha nem gondoskodsz arról, hogy biztonságban hazajusson, egy „bunkónak” fog tartani.

14. Lehetőség szerint ne startolj rá elköszönéskor a csókra, csak abban az esetben, ha 100%-osan látod és érzed, hogy ezt kölcsönösen, mindketten akarjátok. Az első randin még felnőtt emberek között sem kell elcsattannia az első csóknak és elindulnia a taperolásnak.

15. Ha megígéred a leányzónak, hogy felhívod, tedd is meg. Mindenképp egyértelműen kommunikálva váljatok el, hogy kívánjátok-e a folytatást és a következő találkozást vagy sem. Teljesen felesleges egymást kételyek közt hagyni és játszani a másikkal, ill. időtöket kölcsönösen vesztegetni.

Ha ezeket az apró szabályokat betartod, nem kell félned a következő lépéstől!
 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép