BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Nők & Szex | Majd hívlak! - Szigorúan pasiknak, női szemmel a lekoptatós dumákról

Majd hívlak! - Szigorúan pasiknak, női szemmel a lekoptatós dumákról

Majd hívlak! - Szigorúan pasiknak, női szemmel a lekoptatós dumákról

Szerző: Emese | 2011.10.07
Forrás: manus.hu

Túl sok új infót mi sem tudunk megosztani a pasikkal, mert a nők ugyanazon lekoptatós dumákat alkalmazzák, mint az erősebbik nem...

Ez az az „izgalmas téma”, amiben túl sok új infót mi sem tudunk megosztani a pasikkal, mert a nők ugyanazon “lekoptatós” dumákat alkalmazzák, mint az erősebbik nem... Nem kizárt, hogy azért, mert megtanultuk a „teremtés koronáitól” a sablon mondatokat.

Amikor az első randin mindenki feszeng, nincs miről beszélni, a tekintetek kerülik egymást, és a csaj mobilja megcsörren fél óra után, majd felpattan, hogy muszáj mennie, biztos lehetsz benne, hogy egy előre megbeszélt hívás érkezett be, ami megszabadítja őt Tőled. Ekkor nem fog magyarázkodni, csak elnézést kér, és gyorsan távozik. Ha felhívod, és fel is veszi a telefont, nem fog ráérni, hogy találkozzon Veled legközelebb. Ha ezt 2-3 alkalommal eljátszottátok, úgyis rájössz, hogy nem akarja kimondani azt, hogy „nem kellesz” neki, mert nem akar megbántani, de egyértelműen erről van szó.

Egy nem „áttaktikázott”, egyik a másiknak be nem jövő első randit érdemes úgy zárni, hogy jól éreztük magunkat, de ÉN másra számítottam, anélkül, hogy TÉGED megbántanálak. Ha sablondumákat akarunk alkalmazni, az is „korrekt” még ebben a fázisban, mert érzelmileg még egyik fél sincs benne a kapcsolatban.

Sokkal veszélyesebb és elszomorítóbb a szituáció akkor, amikor már elindult két ember között valami szellemi-lelki és fizikális síkon is, de néhány hét vagy 2-3 hónap múlva kiderül, hogy a kapcsolat működésképtelen. Mielőtt egy csaj kitenné a szűrödet x hónap után, tuti, hogy ezerszer jelezte már, hogy valami nem tetszik neki, és először csak utalt, majd kért arra, hogy tedd az adott dolgot máshogy. Például azt, hogy figyelj rá, az igényeire, az érzéseire, vagy, hogy tedd a szennyes tartóba a ruháid és ne élj kupiban. A csajok sokszor nem direktben kommunikálnak, hanem célozgatnak, finoman utalnak vágyaikra, hogy szeretnének egy táskát, egy fülbevalót, egy kis megértést, egy hétvégét kettesben a haverjaid nélkül és ha ötezredik célzásuk is hatástalan, előbb-utóbb feladják az edukációdat.
Az „elbocsájtó szép üzenet” mögött mindig az húzódik meg, hogy más kommunikációs síkon mozog a két fél, és a pasi nem közeledik a nőhöz, hogy meghallja Seherezádé meséjét és vágyait, hanem addig fajul a történet, amíg végül kikívánkozik a nőből kulturált vagy kulturálatlan formában a „time to say good-bye”.

A tapasztalatok alapján a hölgyek ugyanazon klisékkel „válnak” el a férfiaktól, amivel a férfiak a nőktől, és ugyanazt mondják 15 évesen, mint 60 esztendősen.

Az első randi után a szokásos duma az „úgy érzem, nem egymást keressük”, vagy „azt hiszem, nem téged kereslek” formula... Helyes vagy, meg „izé-hozé”, tán még azt is felajánljuk, hogy „legyünk barátok”, de úgysem jelentkezünk soha többé. Ahogy Ti sem.

Az első néhány randi után, amikor már elindult vagy elindulhatott volna valami, ám mégis szeretnénk kihátrálni 1001 ok miatt, a „túl jó vagy nekem”, „nem érdemellek meg” vagy „jobbat érdemelsz” szövegtöredékek következnek. Pontosan úgy, ahogy Nálatok!

Szintén néhány alkalom után húzható elő a kalapból vagy akkor, ha tényleg akarunk valamit a másiktól, ám még nem vagyunk készek elköteleződni, vagy nem szép módon, de több vas is van egyszerre a tűzben a „nem vagyok kész egy komoly kapcsolatra” kezdetű duma. Ugyanebbe a sorba tartozik a „nem vagyok túl az előző kapcsolatomon” vagy a „nem vagyok elég jó hozzád” mondatok. Ha ezeket hallod, mindig mérlegeld, hogy megéri neked a nő, hogy eldöntse záros határidőn belül, hogy mit akar, vagy zárd le a kapcsolatot mielőbb és lépj tovább. Épp úgy, ahogy Ti is teszitek!

Ha azt a mondatot hallod, hogy „megérdemlem a tulajdonságaim, értékeim miatt, hogy valaki tényleg és őszintén szeressen”, „jobbat érdemlek, és az nem Te vagy”, no, akkor ott már nincs mit tenni! Ezek a mondatok a tényleges szakítás végtermékei, s ezek azok az „egyedi” sentenciák, amik férfi szájából nem igazán hangoznak el!

Semmi tragédia nem történik, ha az első randinak nincs folytatása. Nyugtasd magad azzal, bármit is mondott a nőszemély, hogy még milliónyi nő van, akinek megfelelő lehetsz, és mindig akadhat egy tőle jobb is... Ha azonban elindult már a kapcsolat, egyetlen dolgod van, hogy észrevedd a jeleket! Ne csak beszélgess pároddal, de halld is meg, mit mond Neked. Ha nem tudod értelmezni az utalásait, nyugodtan kérdezz vissza. Tisztázd vele, hogy nyíltan és őszintén kommunikáljatok, ne utaljon a dolgokra, ha akar valamit, hanem nevezze nevén a dolgokat, mert azt Te jobban érted. Viszont vigyázz, mert ezen esetben meg ne vegyél minden szót sértésnek és „izélgetésnek”.
A szakítás és válás elkerülhető őszinte szeretettel, odafigyeléssel, és sok-sok beszélgetéssel!
 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép