BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Nők & Szex | Becéző ajkak

Becéző ajkak

Becéző ajkak

Szerző: Alec | 2013.09.13
Forrás: manus.hu

Az orális szexről mindenki fennhangon beszél. De biztos, hogy tényleg szeretik a nők?

Ki ne tudná, mennyire izgató az orális szex? Egyike a legintenzívebb szexuális élményeknek, nem hiányozhat egyetlen férfi kelléktárából sem. Azonban legyél őszinte: valóban értesz a fürge nyelv technikájához? Nem árt, ha elolvasod következő írásunkat az orális szex nemes művészetéről…

Manapság szinte miden pár szexuális életében szerepel az orális szex. Különösen igaz ez a műveltebb és jobb módú családokra. Ugyanakkor az is tagadhatatlan, hogy számos ember vegyes érzelmekkel viseltetik a nyelv és az ajkak „odalenti” alkalmazása iránt. Ráadásul sok férfi imádja az orális szexet – kapni, de adni már nem akaródzik.

Meglepő, milyen sok nő érzi magát kényelmetlenül, ha partnere nyelvével szeretné becézgetni a nemi szervét. A szakértők szerint a nőkben nagy félelem él amiatt, hogy testük, illetve hüvelyük nedvei kellemetlen illatúak, illetve ízűek lehetnek, míg a férfiak többségét nem aggasztják hasonló gondok a saját testükkel kapcsolatban. Sok nőnek még kislánykorából vannak rossz tapasztalatai, amikor azt tanulták otthon, hogy takarják el a férfiak elől, ami a lábuk között van. Az orális szex a lehető legintimebb együttlétek egyike. A női nemi szerv nyelvvel és ajakkal történő cirógatása közben a férfinak is gondolnia kell a fent említett előítéletek feloldására.


Hogy igazán jó legyen

A jó orális szex két fontos összetevője az odafigyelés a partner reakcióira. Alább felsorolunk pár hasznos tanácsot, amelyeket jó, ha megfogadsz:

• A legjobb módszer arra, hogy megtudd, kedvesed szereti-e az orális szexet az, ha megkérdezed tőle.

• Sok férfi azt hiszi – tévesen –, hogy a párja azt szereti, ha egyenes az ágyékára veti magát. Ehelyett a legjobb, ha lassan, izgató vontatottsággal halad a cél felé. Csókolgassa, harapdálja, nyalogassa előbb kedvese hasát és belső combját. Csak ezután vegye kezelésbe előbb a nagy, majd a kisajkakat, és csupán a legvégén a csiklót.

• Ahány nő, annyiféle orális szexet kedvel, ahogyan az is eltérő, hogy ki ilyen pózban szeret a leginkább szeretkezni. A legjobb, ha először többféle kényeztetési technikát is kipróbálsz.

• Ha látod, hogy kedvesed kényelmetlenül érzi magát az orális szex gondolatától, biztató szavai csodát művelhetnek. Mondd el neki, milyen gyönyörűnek, izgatónak tartod őt odalent.

• Akármilyen jól is csinálod, partnered nem fog azonnal a csúcsra jutni. Legyél türelmes és kitartó.
 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép