BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Nők & Szex | 7 kérdés a női orgazmusról

7 kérdés a női orgazmusról

7 kérdés a női orgazmusról

Szerző: Alec | 2011.10.18
Forrás: manus.hu

Biztos, hogy jól tudod, hogyan juttathatod a csajodat a csúcsra? Válaszaink segíthetnek!

Ezt mutatják ugyanis a hivatalos statisztikák. Ráadásul ezek az elbeszélgetések azért sem történnek meg, mert sokan kényelmetlenül érzik magukat, ha saját szexuális tudásukat kell megosztani másokkal. No, nem a sörözős haveri dumákra gondolj, hanem a tényekre. Íme néhány szexuális gyönyörről szóló tény, vagyis válasz a leggyakoribb kérdésekre.

A szexuális gyönyör igenis érzelmi alapú, mely egyúttal beindítja mindkét fél szexuális technikáját és testi reakcióit. Jó hír, hogy az örömforrás spontán jön, de mindenképpen tudni kell, hogyan is működik közben a nő teste. Ez a megértés segíthet hozzá az orbitális orgazmushoz.


Honnan tudod, hogy a nőnek orgazmusa volt?

Az orgazmus a szexuális gyönyörnek a legegyértelműbb és nagyon erős jelzése, ami a nemi szervekben kezdődik, és végigterjed az egész testen. A jele egész egyszerűen az erős hüvelyi összehúzódások egymásutánja.


Tudd meg, hogy megjátssza-e! Hányszor húzódik össze a hüvely egy orgazmus alatt?

Általában három és tizenkettő összehúzódás között kell összehúzódnia a hüvelynek egy orgazmuskor. Az első mindig nagyon erős, utána egyre gyengébb lesz. Vagyis, ha pont fordított a sorrend, ennél sokkal több vagy kevesebb, akkor kezdhetsz gyanakodni, hogy csak jó színésznő…


 

Valóban kétfajta orgazmust élhetnek át a nők?

Igen, de először mindig a vaginában jelentkezik az összehúzódás, de mindkettő a hüvelyi és a klitoriszi is kiváltja az izmok önkéntelen összehúzódását. Azonban a kettő nem teljesen egyforma érzést vált ki: a csikló alapú orgazmusok kirobbanóan élénkek, míg a hüvelyi alapúak mélyebbek és hosszabb ideig tartanak.


A G-pont valóban létezik?

Igen, létezik. És, hogy hol? Minden nőnél másutt. A G-pont valójában nem egy pont, hanem egy több centiméteres derékszögű terület a csikló és a hüvely között. Ez az örömzóna azonban szinte minden nőnél másutt van, van akinél a hátsó terület érzékenyebb, akad viszont olyan is akinél a hüvelyi bemenet.

 

Bizonyos pozícióktól tényleg hamarabb élveznek el a nők?

Amikor szexszel egy nővel valóban szabályozhatod az orgazmus idejét, ehhez viszont az kell, hogy ráérezz melyik behatolási szögtől, mozgásformától, ritmustól és mélységtől éri el a csúcsot hamarabb. Ahhoz, hogy ezt meg tudjátok beszélni már kell egyfajta bizalom – és persze tapasztalat – hisz egy nő e nélkül sosem tudja igazán elengedni magát. Ez nem a technikai tudásról szól, némelyik nő izgalmasabbnak talál bizonyos pozíciókat, ahogy szellemileg is fel tudnak izgulni. Mindössze kísérletezés kérdése az egész.


Úgy tűnik, a csajom csak bizonyos pozíciókban éri el az orgazmust. Ez normális? Mit tegyek?

Majdnem semmit! Semmi különös nincs abban, hogy csak egy pozícióban jut el a csúcsra. Mivel ez idővel változhat annyit tehetsz, hogy néha ráveszed a kísérletezésre, de akkor se erőltesd a dolgot, mert esetleg megbántódik és könnyen vége lesz a Te szexörömeidnek is!


Néha a csajom a fogamzásgátlójára fogja, hogy nincs orgazmusa. Nem csak Palira vesz?

A tabletta szedése az orgazmusra nincs közvetlen hatással, de a szexuális vágyra igen. Vagyis tényleg léteznek olyan bogyók, melytől nincs kedve szexelni, és csak a szeretet hajthatta a karjaidba. A nők már csak ilyenek. Próbáld meg erről az oldaláról szemlélni a dolgot, és rávenni, hogy cserélje le a fogamzásgátlóját!
 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép