BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Nők & Szex | 5 tipp, amivel a mennyekbe repíted a csajod

5 tipp, amivel a mennyekbe repíted a csajod

5 tipp, amivel a mennyekbe repíted a csajod

Szerző: Alec | 2012.05.30
Forrás: manus.hu

Néha elég a megfelelő koncentráltság, ahhoz hogy a csajod a csúcsra jusson. De nemcsak tapasztalt párok férfitagjának jöhetnek jól ötleteink…

Amikor fáradtan érkeztek haza egy hosszú nap után, nem feltétlenül az az első gondolatotok, milyen jó lenne egy óriásit szeretkezni. És ez így van jól.


Azonban, ha a következő 5 tippünket megfogadod, akkor kisimultabban telhetnek napjaid, nem beszélve a csajod közérzetéről.

 

A simogatás művészete

A tapasztalt szeretők egész sor erotikus cirógatási formát tartanak raktáron, kezdve a „póklábakkal” (amikor is finoman vibráló ujjbegyekkel izgatják kedvesük bőrét), egészen a gyengéd, szerelmi paskolásokig.

Az érzékek összpontosításának technikája kiváló az impontenciával küszködő férfiak számára is, mivel a közösülés elodázásával tompítani lehet a teljesítménykényszer miatti lámpalázat.

A simogatást mesterfokon művelő párok külön figyelmet szentelnek az arc, majd a hát, aztán a has és végül a nemi szervek tájékának. A folyamatnak nem az az elsődleges célja, hogy átmasszírozd partnered izmait, hanem hogy megtanuld, milyen érzés kedvesednek testével játszani. Minden fázis legalább 20 percig tartson, és közben tartózkodjatok a behatolástól.

A cél az, hogy megtanulj nem egyből a behatolásra gondolni, hanem kellő mértékben örömödet leld a teljes testre kiterjedő erotikának.

Az érzéki simogatások utolsó leckéje a kölcsönös maszturbálás. A partner kielégítésének elsajátítása nem hiányozhat az eszköztáradból!


Próbálj gyengédebb lenni!

Sok férfi túl erősen, túl gyorsan szeretkezik. A nők általában a következőket szeretnék: több időt, több simogatást és több kedves szót. Ez nem azt jelenti, hogy a nők képtelenek a szilaj, vad szeretkezésre – ahhoz azonban, hogy eljussanak odáig, a legtöbbször szükségük van a férfi figyelmes segítségére.

 

Egész napos izgatás

Megpróbálhatod a szerelmi előjátékot folyamatos tevékenységgé alakítani a nap folyamán. Például rendkívül izgató lehet, ha a munkahelyedről felhívod a kedvesed, és elmondod neki, éppen róla fantáziálsz. Kérdezd meg tőle, milyen fehérnemű van rajta, és ecseteld, mit tennél vele, ha otthon lennétek.

 


A megfelelő hangulat

A közvetlen környezet erősen befolyásolhatja a szerelmeskedés minőségét, így érdemes odafigyelni a részletekre. A meleg, lágy megvilágítás – különösen a gyertyafény – szinte nélkülözhetetlen, és a megnyugtató zene is sokat segíthet. A szoba legyen elég meleg ahhoz, hogy mindketten kellemesen érezzétek magatokat. A telefont kapcsold ki, és ha gyermekeitek vannak, legyetek biztosak abban, hogy nem nyitnak be a szobába.

Egyes segédeszközök fokozhatják az előjáték kellemességét és izgatóságát, ilyen például egy enyhén illatosított masszázsolaj. A gyertya, a puha tollak, a selyem és a bársony kelme, valamint a tükör sem árt, ha van a közelben.


Tanulj meg jól csókolni!

A csók önmagában is fontos része a szerelmeskedésnek, és a jó csók olyan, mint a művészet. Ajkaiddal bánj gyengéd ujjakként, amelyekkel párod ajkát, bőrét cirógatod. Soha ne csücsöríts keményre feszített ajkakkal, hiszen a csók érzékiségét pontosan az ajkak lágy, erotikus érintése adja.

Tartsd észben, hogy a csók nem pusztán az ajkak találkozásából áll. Szerelmed teste valóságos felfedezésre váró kontinens ajkad és nyelved számára is.


 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép