BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Karrier | Borzalmas főnökök

Borzalmas főnökök

Borzalmas főnökök

Szerző: Koczka Pál | 2012.07.24
Forrás: manus.hu

Visszaélnek veled. Megütnek téged, és megaláznak. Ismerd meg a világ rettenetes, félelmet keltő, és gonosz főnökeit!

Íme a teljes, és meglehetősen hosszú lista, a világ legborzalmasabb főnökeivel. Nagyon örülhetsz, hogy nem velük dolgozol!

Anna Wintour

Karriered, egy szemvillantás alatt kerékbe törhet nála. Anna az amerikai Vouge nevű magazin főszerkesztője. A pletykák szerint nem szabad a szemébe nézni, mert nem habozz kirúgni senkit. Olyan híres személyiség, hogy az „Ördög Prádát visel” című filmben Merly Streep karakterét róla mintázták.

 

 

Dick Cheney

Sok különböző főnök szerepet töltött be. Volt már az Egyesült Államok alelnöke is, és a Halliburton vezérigazgatója is. Nem igazán szerették, mert azt írták róla, hogy a Halliburton vezérigazgatója maga a pokol. De végül otthagyta a céget, és a nevét a „legrosszabb főnök, akivel találkoztam” emlegetik.

 

 

Martha Stewart

Martha kemény főnök. Egy interenetes oldalon így nyilatkoztak róla: Martha azért kemény, mert kell, hogy az legyen. Mindenestre Martha annyit ért el, hogy a munkavállalók most már nem bíznak a főnökökben, mert mindenben csak a hátsó szándékot látják. Gratulálunk.

 

 

Naomi Campbell

A verekedős Naomi. Egykori házvezetője szerint a híres modell mobiltelefonnal ütötte, egykori assisztense szerint Naomi rátámadt egy hotelben a vezetékes telefonnal. Úgy látszik ez a mániája. Egy másik korábbi asszisztensre csak simán rátámadt. És még a lista nem is teljes.

 

Donald Trump

Ő az az ember, aki a tévében is azt kiabálja ki vagy rúgva. Nem lopta be magát a dolgozó munkásemberek szívébe.

 

 

Gordon Ramsay

A Pokol Konyhája című tévésorozatban való szereplésével nem mindenki értett egyet. A nyelve olyan éles, mint a kése. Közvélemény kutatás eredményeként megkapta a legelviselhetelenebb főnök címet. Nemcsak a Pokol Konyhája sorozatban akasztotta ki a dolgozóit, hanem a másik híres sorozatában az F betűben, talán azért is, mert elég közönségesen beszél az emberekkel.

 

 

Scott Rudin

Az Oscar- díjas film producer a pletykák szerint elég keményen bánik az alkalmazottaival. A háta mögött Főnök szörnynek nevezik. Nehezen lehet vele kijönni, és az asszisztense is nagyon félnek tőle. Kevin Spacey is róla mintázta az egyik szerepét.

 

 

Marge Schott

Tulajdonosa volt a Cincinnati Reds csapatának. A pletykák szerint rasszista megjegyzéseket tett a csapata tagjaira. Egykori alkalmazottja be is perelte, mert Martha kirúgta azért, mert a csapat érdekeit nézte.

 

 

David Letterman

A híres késő esti talk show főszereplője beismert, hogy gyengéi a női nem. A női alkalmazottjaival szexuális viszonyokat kezdett. Nem szép dolog, főleg, hogy felesége is van.

 

 

Lenny Dykstra

Állítólag nagyon rossz főnök. Még egy cikket is írtak erről, aminek az volt a címe: Lenny Dykstra egy nagyon rossz ember, és nem jó főnök. Azt hiszed rossz a főnököd, akkor dolgozz Lenny Dykstra-val!

 

 


 

Leona Helmsley

Az ingatlan mágnás hölgy nem sokra tartja a dolgozó embereket. Az egyik alkalmazottja szerint ezt mondta: „Mi nem fizetünk adót, azt csak a szegény emberek fizetnek adót.” Milyen kedves ugye?

 

 

Dov Charney

Alapítója és vezérigazgatója American Apparel-nek és állítólag a női kolleganőkkel szeret jóban lenni. Többször is feljelentették már szexuális zaklatásért. A csupasz fenekét is megmutatta egy reklám kedvéért.
 

 

James Dolan

Madison Square Garden elnöke ellenséges és megveti az alkalmazottjait. Nem lehet könnyű egy ilyen főnökkel együtt dolgozni. Nagyon meg kell felelni neki, mert ha nem könnyen repül az ember a munkahelyéről.

 

Bonnie Fuller

Marie Claire, Cosmpolitan, Glamour, és több lapnak a szerkesztője volt, szörnyű főnök. Írók és szerkesztők nem sokáig tudtak vele együttműködni. Szerencsétlenség volt vele együtt dolgozni, mindannyijuknak ez volt a véleménye.

 
 

Bob Barker

Korábban egy híres amerikai vetélkedőnek volt a házigazdája, és több alkalmazott is beperelte. Állítólag terrorban tartotta a többi alkalmazottat, és mindenki panaszkodott a rossz munkakörnyezetre. Szerencsére megoldódott a probléma, és kirúgták. Ez a történet szerencsésen végződött.

 

 

Bernard Madoff

A svindler nagyon rossz főnök volt. Hogy miért is került fel a listára? Röviden csalás, hazugság, lopás, és hideg viselkedés ami idáig vezetett.

 

 

Ronald Perelman

A Revlon elnöke sosem mondja ki azt a szót, hogy kérem. 6 év alatt 2 vezérigazgatót fogyasztott el, és a 4 feleséget. De, hogy tényleg ő a legrosszabb főnök? Ha valaki tudni akarja, akkor inkább Ellen Barkintól kérdezze meg.

 

 

Sumner Redstone

A Viacom elnöke, és vezérigazgatója szintén nehezen mondja ki a kérem szót. Redstone volt az, aki kirúgta Tom Cruise-t mert szerinte túlértékelt, és rossz viselkedés nem illik a vállalat imidzséhez. Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű.

 

 

Ken Lewis

Az egykori elnök-vezérigazgatója a Bank of America, Ken Lewis, egy rossz főnök. Már 2007-ben is azt cikkezték, hogy mennie kellene, hiszen nem jó, hogy ott van, és hiányzik az őszinteség belőle.

 

 

Ken Lay

Nincs legrosszabb főnökök lista nélküle, mert nem lehet teljes Ken Lay nélkül, az egykori elnök-vezérigazgatója most megszűnt Enron-nak. Lay nagy szerepet játszott a cégösszeomlásában, amelynek ára, hogy körülbelül 20. 000 ember munkájukat, akik közül sokan szintén elvesztették megtakarításukat is. Nos, ez egy rossz főnök!

 

 

Al Dunlap

Sunbeam Corp. vezérigazgatója Al Dunlap miatt is sok ember veszítette el munkáját. Több mint 6400 munkahelyet szüntetet meg, és további nyolc gyára olvad bele különböző társaságokba, emiatt pedig még több ember veszítheti el munkáját. Csoda, hogy nem szeretik az emberek?

 

 

Faith Popcorn

Faith Popcorn, bestseller szerzője a The Popcorn Report alapítója New York egyik legrosszabb főnökei között van. Túl sok időt tölt az asszisztensei között, és minden pillanatban figyeli őket árgus szemekkel.

 


Sam Zell

Úgy tűnhet, hogy rendes főnök, hiszen munkaidőben pornófilmet néz az alkalmazottjaival. Mindent megtehet hiszen milliárdos. De mégis valami miatt beperelte a cég egyik alkalmazottja. Lehet, hogy nem szerette a felnőtt filmeket.

 

 

J. Edgar Hoover

J. Edgar Hoover, az egykori igazgatója az FBI, meglehetősen ellentmondásos főnök. Ő is felügyelte "széles körben elterjedt illegális FBI tevékenységet," egy honlap szerint. Nem szerette a liberális embereket, és senki nem szeretett a közelében lenni, ha valaki felbosszantotta.

 

 

Paul Pressler

BusinessWeek nevezte a "legrosszabb menedzser" Gap Inc. Főnöke. Miatta 2006-ban 10 felsővezető otthagyta a céget. Ennek azért van valami oka, nem ő lehet a világ legjobb főnöke valószínűleg.

 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép