Hirdetés

Szavazás

Szerinted ki dönt egy kapcsolatban a nő vagy a férfi?

A nő

A férfi

(Az anyós, jobb esetben az após.)

BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Jogi nyilatkozat

 

Jogi nyilatkozat


A manus.hu weboldal összes lapján található tartalom a Boli-CAD Bt. (továbbiakban: Szolgáltató) szellemi tulajdona. A weboldal tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. A manus.hu (továbbiakban: Honlap) internetes portálra történő belépéssel a következőket fogadtad el, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználóként látogatod az oldalt:

 

Az oldal bármely részének (szöveg, fotó, hanganyag, grafika, videó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, címlista) feldolgozása, terjesztése, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele, harmadik személynek történő értékesítése a Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos.

Tilos továbbá a Tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, még változatlan formában is. A Honlap tartalmának részben vagy egészben történő jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A Honlap tartalmáról híranyagokat átvenni az előzetes hozzájárulásunk után is, csak a hírforrásra történő egyértelmű, linkkel ellátott visszahivatkozással lehetséges.

Szolgáltatásaink számos, felhasználók által feltöltött hivatkozást, linket, képet, tartalmaznak, amelyek más weboldalakra mutatnak, vagy más weboldalakon találhatók. Ezen képek és weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a Tulajdonos nem vállal felelősséget.

A manus.hu logó, valamint domain név szerzői jogvédelem alatt áll. Felhasználása (a hivatkozás kivételével), csak a Tulajdonos előzetes, írásos engedélyével lehetséges!

 

A Szogáltatások igénybevétele

 

A Szogáltató biztosítja a Felhasználók információinak – hozzászólások, vélemények – Honlapon történő megjelenítését. Ezek egy részét a Honlap regisztrációhoz köti, de a Felhasználási feltételek és jelen Jogi nyilatkozat betartása mellett szabadon igénybe veheti.

 

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Honlap technikai kialakítása következtében a regisztrációhoz kötött Szolgáltatások igénybevételének feltétele az üzletszerzési célú adatkezeléshez való, a vonatkozó jogszabályoknak (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, a gazdasági reklámtevékenységről szóló 2008. évi XLVIII. törvény) megfelelő hozzájáruló nyilatkozat megadása, mely hozzájáruló nyilatkozat nélkül a Szolgáltatás igénybevétele technikailag nem lehetséges. A fent írtakra tekintettel a Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Honlap bármely regisztrációhoz kötött Szolgáltatásának igénybevételével a hozzájáruló nyilatkozata megadottnak minősül, ezért utóbb a Boli-CAD Bt-vel szemben semmilyen igényt nem támaszthat a hozzájáruló nyilatkozatának hiányára való hivatkozással. A Felhasználó bármikor jogosult azonban hozzájáruló nyilatkozatát a jövőbeli reklámcélú küldemények vonatkozásában visszavonni.

Amennyiben a Felhasználó megszegi a Felhasználási feltételeket, a Szolgáltató jogosult a Felhasználó regisztrációját minden indoklás, illetve értesítés nélkül törölni, illetve az ilyen Felhasználót a regisztrációhoz kötött Szolgáltatások igénybevételének lehetőségéből kizárni. A Szolgáltató nem vállalja a felelősséget a Felhasználó felhasználási feltételekbe ütköző vagy jogszabályt sértő magatartásáért.

 

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Oldaltérkép