BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Egészség & Sport | Van hatásos módszer, lenmaggal a prosztatarák ellen

Van hatásos módszer, lenmaggal a prosztatarák ellen

Van hatásos módszer, lenmaggal a prosztatarák ellen

Szerző: Paul | 2011.08.27
Forrás: manus.hu

Egy vizsgálat szerint az omega-3 zsírsavakban és a rostokhoz kötődő lignánokban gazdag lenmag hatékonyan állíthatja meg a prosztatadaganat növekedését

Kutatók úgy gondolják, hogy a szezámmaghoz hasonló mag képes lehet megakadályozni azt a folyamatot, ami a sejtek szabálytalan osztódásához és rákos elfajulásához vezet. A szakemberek olyan betegek esetében vizsgálták a lenmag hatásait, akik a prosztatát eltávolító műtétre, vagyis prosztatektómiára vártak. A férfiaknak naponta harminc gramm lenmagot adtak a műtétet megelőző átlagosan harminc napon át. A lenmaggal táplált betegeket összehasonlították a kizárólag alacsony zsírtartalmú diétára fogott páciensekkel, és egy kontrollcsoporttal, akik nem változtattak napi étrendjükön. Tapasztalatai alapján a két lenmagos csoport tagjainál a tumor növekedése lassabb volt.

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 1 komment érkezett)

  • Hapoka | 2016.10.15 22:52

    A Lenmag extra erős FITO-ÖSZTROGÉN-t tartalmaz, ezzel pl. képesek a Tesztoszteron bomlástermékét helyettesíteni és ezzel a prosztatarák növekedését hirdetik fékezni, ami lehetséges, de volt osztálytársam 40 évig volt teljes zöldtáplálkozáson, és az omega3 igényt lenmagliszttel fogyasztotta el. Ettől 20 év után lett prosztata rákos, és minden kezelés ellenére 20 évig szenvedett tőle, sőt mindvégig impotens volt, mire husz év szenvedés után 2014 elején meghalt!. DE minden ösztrogén hatású szer a szervezetet öregíti, ha tartósan létezik a szervezetben, amit a szervezet megszok és öregkori "betegségek lépnek fel! Annyira hogy a TESTÉPÍTŐK-nél a férfi nemi hormonszint növelését bekorlátozza a szervezet, amennyiben az általa jónak látott szint feletti mennyiséget az aromatáz enzimmel lebontja Dihidro-tesztoszteronná, ami ösztrogén hatású. Ezzel a prosztata gondok beindulnak, a nemi potenciál zuhanni kezd, az izom növekedése és hatékonysága zuhan! Ez tehát zsákutca! A mai új szerek éppen ezt a nemi hormon lebontást igyekeznek begátolni, mint például a PROSZTATA BAJOK ELLEN LEGFONTOSABB 1.számú szer a TÖKMAG OLAJ és a LISZT-je hatóanyagai között van, Ezzel az öregítő hatás korlátozódik, a potencia képesség is megmarad. A nemi hormon szint fokozása sajnos bajokat okoz, ugyanis a Prosztata növekedése a felfokozott szint csökkenésekor indul be, ha ez hirtelen, vagy gyakori, akkor ennek ütemben növekedik. A 2. legfontosabb "PROSZTATA VÉDŐ HATÓANYAG" (BROKKOLI ÉS A KERESZTESVIRÁGÚ NÖVÉNYEK pl.) működése: A növekedett prosztata feladat nélküli mennyisége begyulladhat, meszes lerakódás, vagy akár rák is keletkezhet, mert a Májunk az ösztrogén hormon bontását gyulladás és rákkeltő irányba végzi el, kivéve, ha keresztes virágzatú növények hatóanyagai semleges és gyorsan kiürülő lebontász irányítanak a máj működésben! Tehát A PROSZTATA GYULLADÁS korai felismerésekor ÉS az azt követő PROSZTATA-RÁK kialakulása MEGELŐZHETŐ"! A 3. legfontosabb hatóanyag a húgyutak mikróbás fertőzését megakadályozni képes "TŐZEGÁFONYA" ÉS KIVONATA. Azonban a 4.-5. stb prosztata védő szerek, mint a Szabalpálma bogyó, a Kisvirágú füzike, vagy csalángyökér kivonata mindegyike hasznos, és kell. Azonban a PROSTATA HYPERPLÁZIA MÉRETE CSÖKKENTHETŐ, ha nincs gyulladás és rák benne, és ezt a "PYGEUM" vagy gyógyszerben pl. a "FINPROS" KÉPES VÉGBEVINNI. Az előbbit pl. itt találtam meg : http://www.pipingrock.com/?rwcode=APQ358&_slang=en-US, És ez az Afrikai Szilvafa Kéreg a potencia megmaradásával működőképes, miközben a gyógyszer változat a hibás fejlesztés miatt totális impotenciát okoz, ennelk ellenére csak megfelelő képzettségű szakorvos és csak nagyon indokolt esetben írhatja fel!

1

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép