BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Egészség & Sport | Sosem múló potencia titkai

Sosem múló potencia titkai

Sosem múló potencia titkai

Szerző: Alec | 2012.07.10
Forrás: manus.hu

A szex csodálatos és nagyszerű dolog, és mindenkinek lehetőleg módot kell adni arra, hogy egész felnőttkorában élvezhesse áldásait.


Tőled függ, mikor múlik el

Létezik egy egyszerű módszer, hogy ne maradj szex nélkül: ne hagyd abba a gyakorlást! Ha rendszeresen és gyakran élsz nemi életet, az serkenti a tesztoszteron termését, ami viszont fokozza a nemi vágyat. Ez nem olyan, mint a biciklizés! Ha nem használod, előbb-utóbb berozsdásodik!

A második legalább ilyen fontos dolog, amit észben kell tartanod férfiként: habár látszólag a hímvesszőnek sokszor saját akarata és „gondolatai” vannak, valójában szoros összefüggésben áll a tested többi részével. Ebből következik, ha általában véve ügyelsz az egészségedre, ez kulcs lehet a jó – és hosszan tartó – nemi életedhez. Gyakorlatilag minden részlet – a véred koleszterinszintje, az izmok feszessége, a karcsúság – hatással van a szexuális étvágyadra és a képességedre, nem is beszélve a vonzó külsődről.


Az impotencia leküzdése

A legtöbb, impotenciából adódó probléma a negyvenen túli férfiakat sújtja. A kor előre haladtával ritkulhatnak a merevedések, és tartósságuk is csökken. Van úgy, hogy ez a hanyatlás elkerülhetetlen, de sok esetben keringési problémákra vezethető vissza – tehát elkerülhető. A hímvessző nem tud felágaskodni, ha nem telik meg eléggé vérrel. Ezért aztán a szív és a vérerek egészsége lehet a legjobb ellenszer.

Azoknak, akiknél valamilyen élettani elváltozás miatt már kialakult a merevedési zavar, számos gyógyszer áll rendelkezésre. Ilyenek például a Caverject vagy a Viagra. Végső soron merevítő implantátumot is lehet alkalmazni.

A merevedési zavar másik fő forrása lélektani. Férfiak milliói szenvednek a teljesítménykényszertől, vagyis pont attól nem lesz merevedésük, hogy rettegnek.

Az első lépés impotencia leküzdésére az legyen, hogy a páciens megbeszélje párjával az aggodalmait. Ha ez nehezen megy, kérje egy szexterapeuta támogatását. A legnagyobb segítség ilyenkor, ha a szakember hozzájárul tanácsaival a párok közötti egészséges kommunikáció kiépítéséhez. Így aztán férfi és nő kölcsönösen megértik, hogy igenis van megoldás.


A fejben tanyázó nemi szerv

A hímvesszővel közvetlenül kapcsolódó szerv maga az agy. Érzelmi életed, szerelemi kapcsolatodnak épsége elsődleges kihatással van szexuális teljesítőképességedre, különösen a mai világban, amelyet a gyakori stressz, és a szexuális szokások változatossága ural.

A szexuális tanácsadók jelentései arról tanúskodnak, hogy rengeteg lelki sérült személy keresi fel őket, arra panaszkodva, hogy elveszítették érdeklődésüket a párjuk iránt, illetve hogy ő nem érdeklődik immár irántuk. A legtöbb ilyen esetben a gyógymód nem egyéb, mint kevesebb stressz a munkahelyen vagy a családban, több alvás, és talán a legfontosabb: őszinte és nyílt kommunikáció a partnerrel.

 

Impotencia linkgyűjtemény

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép