BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Egészség & Sport | Merevedési zavarok hátterében érelzáródás is állhat

Merevedési zavarok hátterében érelzáródás is állhat

Merevedési zavarok hátterében érelzáródás is állhat

Szerző: Paul | 2011.12.16
Forrás: MTI

Nem mindig a gyógyszeres megoldás a jó

A férfiak szexuális gondjaira a gyógyszeripar számos tablettát kidolgozott, de így is vannak, akiknek a gyógyszeres megoldás nem megfelelő segítségnek bizonyul. Kísérletek igazolták, hogy a kudarc hátterében hasonló érszűkület lehet, mint a szívinfarktus esetében, ezért az ér tágítása ugyanolyan kedvező eredménnyel járhat, mint a szívgyógyászatban. Merevedési zavarok esetén gyors és alapos szívgyógyászati vizsgálatok végzésére is szükség van, mert ilyenkor az egységes érrendszer betegségéről, érelmeszesedés kifejlődéséről van szó.

Egy walesi szívgyógyász beavatkozások és szívkatéteres vizsgálatok végzése mellett hetenként egyszer azoknak a férfiaknak rendel, akik szexuális teljesítményük nagyfokú romlását tapasztalják, és a gyógyszerek sem segítenek kellően. A férfiak medencéjének ereit hasonló módon vizsgálja, mint többi munkanapján a szív koszorúereit.

A szexuális nehézségek miatt vizsgálatra kerülő betegeknél gyakran hasonló érszűkületet észlel, mint a koszorúérrendszerben. A helyzethasonló, és ilyenkor is kitágítja a beszűkült érszakaszt. Tehát, ha merevedési zavarokkal küzdünk a szívünk ereit, és a medencénk ereit is vizsgáltassuk meg, hátha ott van a probléma forrása.

 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép