BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Autó & Tech | Új napelemes billentyűzet Mac, iPad és iPhone eszközökhöz

Új napelemes billentyűzet Mac, iPad és iPhone eszközökhöz

Új napelemes billentyűzet Mac, iPad és iPhone eszközökhöz

Szerző: Logitech | 2012.06.06
Forrás: -

A napelemes termékcsalád legújabb tagjával egyszerűen gépelhetünk Apple készülékeinken

A Logitech vállalat (tőzsdei jele az SWX-en: LOGN, tőzsdei jele a Nasdaq-on: LOGI) Mac®, iPad® illetve iPhone® eszközökhöz készült billentyűzettel bővíti napelemes kínálatát. A Logitech® Wireless Solar Keyboard K760 a napelemes energiaellátáson kívül Bluetooth® adatátvitelt és gyors eszközkiválasztást kínál: lehetővé teszi több készülék egyidejű csatlakoztatását, melyek között egy gombnyomással válthatunk.

A kisméretű és elegáns Logitech K760 billentyűzeten beépített napelemek biztosítják az akkumulátor környezetbarát és nehézségektől mentes töltését. Könnyen átkapcsolható Bluetooth csatlakozásának köszönhetően, a billentyűzetet akár három különböző készülékkel is párosíthatjuk, hogy aztán újracsatlakoztatás nélkül, pillanatok alatt válthassunk közöttük. Ez azt jelenti, hogy egy Mac-en gépelve egyetlen gombnyomással átkapcsolhatunk iPadre vagy iPhone-ra, és vissza.

A K760 billentyűzet vékony, minimalista formatervével és Mac-specifikus gombjaival – pl. Command, Brightness és Eject – tökéletes kiegészítője lehet kedvenc Apple eszközünknek. A Logitech egyedi konkáv gombkialakítása kényelmes és halk gépelést tesz lehetővé. A billentyűzet segítségével természetesen sokkal gyorsabban és pontosabban vihetünk be szöveget, mint az érintőképernyőn megjelenő virtuális billentyűzeteken.

A Solar Keyboard K760 környezetbarát PVC-mentes kialakítása, újrahasznosítható csomagolása és napelemes töltője mind a káros környezeti hatások csökkentését szolgálja. A korábbi napelemes Logitech billentyűzetekhez hasonlóan, a K760 is bármilyen természetes vagy mesterséges fénnyel feltölthető és a gyenge megvilágítást is tudja hasznosítani. A teljesen feltöltött billentyűzet vaksötétben is működőképes marad akár három hónapig (napi nyolc óra használatot feltételezve).

A Logitech Wireless Solar Keyboard K760 európai megjelenése 2012 júliusára várható, ajánlott fogyasztói ára €79,99 lesz. T

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép