BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Autó & Tech | Felturbózott luxusszedán a Volvótól

Felturbózott luxusszedán a Volvótól

Felturbózott luxusszedán a Volvótól

Szerző: Alec | 2012.02.15
Forrás: manus.hu

Azzal az egyértelmű szándékkal, hogy túllépjen a tengerentúli legbiztonságosabb autó hírnevén a Volvo új, sportosabb koncepcióval állt elő. Íme, a nevében is sokat sejtető Concept You.

Igaz, a 2011-es Frankfurti Autókiállításon bemutatott „Concept You” a tavalyi év egyik legütősebb újdonsága volt, de most Chicagóban ismét rácsodálkozhattak a kilátogatók, immár élőben is a Volvo csúcstechnológiás alkotására, a továbbfejlesztett nagyméretű luxusszedánjára.

Presztízs autó volt mindig is, ám ettől az új darabtól még többet várnak készítői. Kicsit olyan mintha az unokája lenne a P1800-asnak, mely tavaly ünnepelte 50. születésnapját: felfüggesztett ülések, hajlékony vonalvezetés. Talán Roger Moore, Az Angyal büszkén menetelne ebben is a rosszfiúk ellen.

Az már biztos, hogy ha a svéd esztétika beszél az autóversenybe, akkor az kombinálva lesz a Volvo biztonság iránti elkötelezettségével.

 

 


 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 1 komment érkezett)

  • géza | 2012.02.15 12:02

    Ez egy GYÖNYÖRÜ autó.És ha hozzávesszük,hogy volvo,akkor amilyen szép,legalább annyira biztonságos is,remélem sorozatban is gyártani fogják majd

1

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép